Anyukák, mit tesztek, ha a gyermeketek nyelvet nyújt rátok?
Nálunk is előfordul néha, én akkor fogom, és megcsípkedem, meg vigyorgok rá, hogy na hol a nyelvecske, de finom lesz megeszem ha még egyszer kidugja.
Így aztán most már csak akkor csinálja, ha huncutkodni akar. Igaz akkor átmegy az egész fogócskába, dögönyözésbe.
Sajna nagyon sok rosszat tanult a bölcsibe :( Némelyik gyerek eszméletlen hogy viselkedik és hogy beszél, anyuka apuka meg rá se bagóznak. :( Naná, hogy eltanulja és nekünk kell kezelni helyesen a dolgot a saját gyerekünknél.
(Engem egyik hiszti alkalmával elküldött a jó édesanyámba finoman fogalmazva. Megkérdeztem tőle, hogy hol hallotta, elmondta. Aztán leültem vele és megkérdeztem, hogy és tudja-e egyáltalán, hogy mit jelent amit mondott. Persze, hogy nem, de az egyik fiú a csoportjából sajnos elég alpári nyelvezetet használ és mint kiderült a szülei is. Így aztán elmagyaráztam neki, hogy ezzel nagyon megbántotta anyukát, mert neki hogy esne, ha én küldeném el, de a szobájába elgondolkodni, vajon anyuka miért szomorú, és miért nem játszik vele. No azóta nem mondja)
Szóval szerintem a gyerek habitusától is függ hogyan kezeled és milyen szigorral. Vagy elvicceled de akkor számíts rá, hogy a továbbiakban "felkérés lesz keringőre", vagy következetesen bünteted, ami esetlegesen további dac kiváltója lehet.
Nem tudom,hogy viselném,mert nálunk sose fordult elő egyszer sem.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!