Volt már, hogy legorombított a gyerekorvos?
Engem a múlt hónapban azért, mert "anyuka, egy kis köhögéssel nem kellett volna idejönniük, ezt otthon is kezelheti!"... ma pedig: "anyuka, miért nem tegnap hozta, nyilván már tegnap is köhögött ez a szegény gyerek?!"
A jó neveltetésem nem tette lehetővé, hogy beolvassak neki, de nagyon kikívánkozott volna valami durvaság belőlem...
Nálunk már valaki fel is jelentette a gyerekdokit, mert olyan agresszív néha.
Amúgy nálunk is állandóan beszól, mindenért. Volt, hogy beléptem az ajtón a lányommal, még meg sem szólaltam, erre mondja, hogy milyen hülyék a szülők. Néztem, hogy köszi, én is szülő vagyok és még nem is mondtam semmit...
A váróteremben állandó a veszekedés, mikor kijön a doki, valakit biztos elküld melegebb éghajlatra és persze őt is elküldik. S egy órával a rendelési idő előtt bezárják az ajtót kulccsal, hogy már senki ne jöhessen be. Hú, nagyon nem szeretek oda járni.
*rendelési idő befejezte előtt
bocsi, kihagytam egy szót
Hűűű, én kiakadtam volna tuti!
A mi doktornénink egy angyal. Kb jó negyvenes nő, 3 gyereke van, és nagyon lelkiismeretes. Mindig mosolyog, és rendkívül türelmes a gyerekekkel.
Attól hogy ő orvos, még nem a s.ggéből rántottak elő!
Nem is hittem volna, hogy még a jó gyerekorvos is szerencse kérdése!
A mi dokink is ilyen volt, úgyhogy én a 2. gyerekemnél bedühödtem, és váltottam.
Nálunk ilyenek voltak:
-Doktor úr a gyerek 2 napja egész éjjel ordít, vizsgálja már meg, hogy nincs-e valami baja.
-Drága hölgyem, maga minek vállalt gyereket, ha éjszaka aludni akar?
(Tüszös mandulagyulladása volt a gyereknek, meg 4 foga jött mellette.)
Szinte minden rendelésen volt valami "kedves" beszólása. Itt heti 2 alkalommal 3 órát rendelt, de mindig 1 órát késett, és a rendelés vége előtt fél órával már lelépett. Egyszer mentem a 2 lázas gyerekkel, a rendelés vége előtt fél órával, és közölte velem a parkolóban, hogy ő már megy a másik rendelésére, de ha sürgős, akkor ott megtalálom.
-És mégis, hogy megyek oda 2 beteg gyerekkel?
-Hát, van autója, nem?
-Még nem járt le a rendelés!
-Jaj, hát én erre nem érek rá, nem volt senki, már bezártam a rendelőt, csak nem gondolja, hogy visszamegyek?
-De, igen, azt gondolom, mivel ez még munkaidő.
-Na, ne legyen nevetséges.
Ez volt az a sztori, ami után átjelentkeztem a helyi körzeti orvoshoz, bár nem gyerekorvos, egy náthát ő is tud kezelni. Vele ilyen gondom azóta sem volt.
Szerintem te se tűrj. Én még a polgármesternek is jelentettem a dolgot, de azt mondta, hogy írásban kell panaszt tenni. Azt végülis hagytam már, addigra elszállt a mérgem.
És még ez is:
5 hetes kislányomat hörghuruttal elvittem hozzá, fel is írt valami gyógyszert, de ennek ellenére 2 nap múlva a gyerek fuldokolni kezdett. Beszaladtunk vele az ügyeletre, 1 hétig bent is fogtak légzésfigyelőn.
Kontroll a háziorvosnál:
-Jaj, maga meg ilyen hülye volt, hogy egyből az ügyeletre rohant egy kis nátha miatt!
-A gyereknek már lilult a feje, mert nem kapott levegőt. 1 hétig az intenzíven feküdt!
-Ugyan már, ezek minden csecsemőt oda tesznek, nem volt az komoly.
Erre a férjem is azt mondta, hogy váltsak orvost, ennek ellenére én még 1 évig bírtam nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!