Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet az kisfiam fütyijén?...

Mi lehet az kisfiam fütyijén? Lent.

Figyelt kérdés
Fürdéskor vettem észre, tegnap még nem volt neki olyan. Teljesen hátrajön már neki 1 éves korától, csak minimális letapadás van az egyik oldalon, amit ráér még megmutatni urológusnak. Na és fehér kis apró morzsa szerű valamik, a makk tövénél, amik nem jöttek le. Nem piros a fütyije, nem fáj neki.
2012. febr. 25. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is szokott ilyen lenni. Amikor hátra húzom neki és mosom néha látom, de aztán kijön onnan egy kis idő múlva. Neki se fáj és nem is piros olyankor.
2012. febr. 25. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:

2éves a fiam, és pont tegnap estünk túl az urológián a teljes hátrahúzáson. Azért volt rá szükség, mert úgy 1,5hónapja begyulladt a fütyije. Akkor kijött a váladék nagy része magától, viszont a bőr csak nem akart feljönni. Addig nem is láttam, h van alatta váladék, m teljesen körbe volt tapadva. Ami kijött, az folyékony volt. Viszont ahol letapadva maradt, ott utána látszott, h vannak kemény, fehéres görcsök is. Kaptunk rá krémet, és 3hét kezelés után húzta hátra neki a doki. Látszott, h ha most ezt nem tettük volna meg, akkor a ki nem ürült váladéktól újra begyulladhatott volna.

Én megnézetném a helyedben egy szakemberrel. Lehet, h semmit se csinál vele, de lehet, h jobb korán megoldani a gondot. Lehet, h csak krémet ír ki, és attól is helyrejön.

2012. febr. 25. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem minden fiúnak van, nekem is nagyon sokáig volt. Aztán egy idő után eltűnt, gyanítom az alaposabb, saját mosdatás, és miegymás (khm :P) megoldotta. Faggyú, illetve elhalt hámsejtek, semmi káros, vagy ilyen. Megmosod, és annyi.
2012. febr. 25. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
smegma
2012. febr. 26. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A letapadást sebész orvosolja nem urológus.

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 26. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 5ös!

Mégis milyen sebészre gondoltál? Gondolod az urológusok között nincs sebész? Mégis hová kellene szerinted vinni egy fitymaproblémás gyereket? Szerintem a megfelelő szakterületű orvos ilyenkor a legjobb választás, nem pedig az általános- vagy gyereksebészet. Az urológusok pedig pont, h ezzel foglalkoznak. És nem csak felnőttekkel, hanem gyerekekkel is. Én szívesebben bízom a fiamat ilyen "kényes üggyel" urológusra, mint olyanra, aki nem minden nap lát ilyet.

2012. febr. 26. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmi gond nincs. Szerintem minden kisfiúnál tapasztalható ez. Addig míg nem fájlalja, nincs gond. Fürdetésnél húzd hátra, amennyit enged a bőr és alaposan most meg neki.
2012. febr. 27. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!