Mi lehet az kisfiam fütyijén? Lent.
2éves a fiam, és pont tegnap estünk túl az urológián a teljes hátrahúzáson. Azért volt rá szükség, mert úgy 1,5hónapja begyulladt a fütyije. Akkor kijött a váladék nagy része magától, viszont a bőr csak nem akart feljönni. Addig nem is láttam, h van alatta váladék, m teljesen körbe volt tapadva. Ami kijött, az folyékony volt. Viszont ahol letapadva maradt, ott utána látszott, h vannak kemény, fehéres görcsök is. Kaptunk rá krémet, és 3hét kezelés után húzta hátra neki a doki. Látszott, h ha most ezt nem tettük volna meg, akkor a ki nem ürült váladéktól újra begyulladhatott volna.
Én megnézetném a helyedben egy szakemberrel. Lehet, h semmit se csinál vele, de lehet, h jobb korán megoldani a gondot. Lehet, h csak krémet ír ki, és attól is helyrejön.
A letapadást sebész orvosolja nem urológus.
4 gyerkőc anyukája
Kedves 5ös!
Mégis milyen sebészre gondoltál? Gondolod az urológusok között nincs sebész? Mégis hová kellene szerinted vinni egy fitymaproblémás gyereket? Szerintem a megfelelő szakterületű orvos ilyenkor a legjobb választás, nem pedig az általános- vagy gyereksebészet. Az urológusok pedig pont, h ezzel foglalkoznak. És nem csak felnőttekkel, hanem gyerekekkel is. Én szívesebben bízom a fiamat ilyen "kényes üggyel" urológusra, mint olyanra, aki nem minden nap lát ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!