1,5 éves kisfiam fütyijén alig akar feljönni a bőr, szinte csak a makk hegye látszódik ki. Normális így?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos látta, de nem mond semmit, csak hogy ne erőltessük...3 hónapos kora óta fürdésnél húzom, de nem nagyon jön ennél jobban. Babaolajjal, krémmel még nem mertem próbálni, de látom, van, aki ajánlja itt...2011. jún. 2. 08:46
1/6 anonim válasza:
Esetleg egy másik orvosnak is mutassátok meg.Ha 1éveskorában nem jön fel,akkor azért csinálni szoktak valamit.
2/6 anonim válasza:
Babaolajat krémet, nem szabad használni, mert a bőr alá bebújva gyulladást okozhat. A legcélravezetőbb, ha fürdésnél víz alatt húzod neki fel addig még könnyedén feljön és "meglöbbölöd", hogy tiszta legyen. Előbb utóbb megadja magát. Három éves korra szokott rendeződni. Az én legkisebb fiamnak ötéves korára jött föl rendesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor kb 3 éves korig várnak vele? Igen, fürdésnél így mosom neki, de még ennél jobban nem jött fel, remélem azért nem lesz gond. Igen, krémet én is azért nem mertem kenni rá, nehogy begyűljön!
2011. jún. 2. 09:29
4/6 anonim válasza:
Szia!
A mi gyerekorvosunk azt mondta,hogy amíg nem szobatiszta,addig nincs vele teendő.
A kisfiam 2 éves volt,amikor elvittem az urológushoz,írt fel krémet,de nem használt,eltelt fél év már szobatiszta,vissza viszem,hogy azzal a szondával nyissák meg neki,mert kb.5mm rajta a lyuk,teljesen le van tapadva neki.
5/6 anonim válasza:
2 éves a kisfiam, olyan mint nálatok, csak éppen hogy a hegye jön ki
nálunk pelenkás korban még nem csinálnak semmit ezzel, de ez is orvosfüggő, barátnőm kisfiáét simán felrántotta a doki :(
6/6 anonim válasza:
Úgy tudom én is, hogy amíg nem szobatiszta, addig nincs mit tenni a fütyijével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!