2 éves rossz evő, de örökmozgó kisfiad mekkora?
Nekem kb. 92 cm volt, de csak 11,30kg. Most lesz nemsokára 2,5, de még most is csak 11,8kg. Igaz, 1 hónapja elkapott a nagyobb tesójától gey hasmenéses-hányásos nyavalyát én most ennek tudom be, hogy nem jön rá egyelőre több kg, mert 2 hétig beteg volt.
Gyakorlatilag azt eszik, amit mi, azaz azt enné, de sajnos rendkívül válogatós lett az említett betegsége óta. A főzelékeket eléggé szereti, szerintem kb. 200ml-t eszik, hozzá halrudacskákat (ált-ban 3db) vagy virslit (ált-ban 2-3db) -sajnos a húsokat egyáltalán nem szereti. Mindig rápróbálok, de nem erőltetem.
Reggleire nagyon keveset eszik, kb. egy harmad-fél kiflit vagy egy fél szelet barna kenyeret. Ebédre az említett mennyiséget kis levessel, uzsonnára gyümölcs vagy műzliszelet, keksz, vacsorára kevés sajt és kenyér, esetleg minimális szalámi..És a Tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!