Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam 2010 juliusaban szulete...

A fiam 2010 juliusaban szuletett. Akinek ekkor szuletett a gyereke beszelget mar?

Figyelt kérdés
Van meg 2 gyerek akit ismerek ugyanabbol a honapbol es ok szinten nem beszelnek meg,,veletlen vagy van benne valami.?
2012. febr. 22. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kislányom is júli 15-én született, és 3-4 szót mond tudatosan, amúgy halandzsázik, de semmi. Sőt, ha mondom, hogy mondjad, hogy..., akkor rázza a fejét, hogy nem mondja. Tehát direkt nem akarja mondani. Viszont mindenről tudja, hogy mi.
2012. febr. 22. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez változó,ki mikor kezd beszélni.Ne aggódj!

Nekem a legkisebb 2009 decemberi,de napról napra egyre több szót mond s egyre ügyesebb!

Viszont láttam már olyat,aki most volt másféléves a napokba s folyékonyan beszélt mindent.

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 22. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Enyém júniusi és sok szót mond, de közte sok olyan van amit nem úgy ejt ahogy kéne, csak én már tudom mikor mit mond. Mások viszont nem értik. Nem tudom beszélgetésnek számít e ha megkérdezem "mi ez?" akkor megmondja, vagy megkérdezem hol szoktunk fürdeni, akkor azt mondja kád (tehát nem kádban). Vagy pl. mit csinál a napocska? Süt. Ilyenek, de mindig egy szóval válaszol, nem mond mondatot. És még azt figyeltem meg hogy max. két szótagos szavakat használ, ha hosszabb a szó akkor lerövidíti. És olyan is van, hogy hall egy szót, megismétli, de tudom, hogy nem tudja mit jelent pontosan. (ilyen volt pl.mikor hallotta a rádióban az "egyszer" szót és utána mondogatta, hogy "ecce, ecce" de nem hinném, hogy tudja mi az...)
2012. febr. 22. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2010 május végi, kb. 20 szót mond.
2012. febr. 22. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Július 12-én született a kisfiam, nagyon sok szót mond és használ. Kb 80-100 körül. De a legtöbbnek csak az első szótagját használja. De vannak olyan szavak amiket már nagyon jól mond: pl. kuka, oda, abba, ide, add oda, alma, enni, inni, tente, pápá, baba, papa, mama, anya, apa, épít, hempi-hemperegni, hava-havazik, pipi, kaka, bili, csücsü-csücsülni stb Szóval ilyeneket mond, használ. Nagyon szépen elmagyaráz mindent, lehet vele "beszélgetni".
2012. febr. 22. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam június végén született. Nagyon sok szót mond, használ, ért. Vannak tőmondatai: "Baba eszik, baba alszik, baba iszik, baba játszik". De amire a legbüszkébb vagyok: " Apa jön haza." Napról napra fejlődik, sokszor olyat mond, amiről nem is gondoltam volna, hogy emlékszik rá ( pl. könyv nézegetéskor ). Írtó gyorsan tanulnak.

Kedves kérdező, biztosan a Te kisfiad is hamarosan fog veled "beszélgetni"!

2012. febr. 22. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Július 15-ei, és kb 10 ilyen babaszót mond, hogy baba, pápá, tátá, dádá stb. Minden mást elmutogat.
2012. febr. 22. 14:23
 8/11 krisztivan ***** válasza:
Kisfiam szeptemberi ,általunk nem érthető nyelven halandzsázik:-))Még van ideje és ha az apukájára fog hasonlítani akkor 3 éves kora elött nem is fog beszélni.
2012. febr. 22. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

2010 május végi születésű, fiú, és 4 szót mond (Apa, cica, Anya, addide), meg ehhez még 3 halandzsa-kifejezése van, aztán kész. Mutogat, kézen fog és odavisz amit akar, de nem mond mást. Az apja is 3 évesen állt neki beszélni, úgyhogy én nem aggódom.

Nővérem lányai 1 évesen már beszéltek.

Hát ennyi különbség van még családon belül is.

2012. febr. 22. 21:30
 10/11 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Kisfiam juniusi és még babanyelven beszélget de azt szó szerint folyamatosan.Nagy ritkán mondja,hogy mama.Amit folyamatosan mond az a vau-vau.És itt vége is a sorolásnak.Igaz az édesapja is késön kezdett el beszélni.Aggodni még nem aggodom hisz nem egyformák a gyerekek és még van ideje böven,hogy beszélni kezdjen.

2012. febr. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!