A fiam 2010 juliusaban szuletett. Akinek ekkor szuletett a gyereke beszelget mar?
Ez változó,ki mikor kezd beszélni.Ne aggódj!
Nekem a legkisebb 2009 decemberi,de napról napra egyre több szót mond s egyre ügyesebb!
Viszont láttam már olyat,aki most volt másféléves a napokba s folyékonyan beszélt mindent.
4 gyerkőc anyukája
Az én kisfiam június végén született. Nagyon sok szót mond, használ, ért. Vannak tőmondatai: "Baba eszik, baba alszik, baba iszik, baba játszik". De amire a legbüszkébb vagyok: " Apa jön haza." Napról napra fejlődik, sokszor olyat mond, amiről nem is gondoltam volna, hogy emlékszik rá ( pl. könyv nézegetéskor ). Írtó gyorsan tanulnak.
Kedves kérdező, biztosan a Te kisfiad is hamarosan fog veled "beszélgetni"!
2010 május végi születésű, fiú, és 4 szót mond (Apa, cica, Anya, addide), meg ehhez még 3 halandzsa-kifejezése van, aztán kész. Mutogat, kézen fog és odavisz amit akar, de nem mond mást. Az apja is 3 évesen állt neki beszélni, úgyhogy én nem aggódom.
Nővérem lányai 1 évesen már beszéltek.
Hát ennyi különbség van még családon belül is.
Szia.
Kisfiam juniusi és még babanyelven beszélget de azt szó szerint folyamatosan.Nagy ritkán mondja,hogy mama.Amit folyamatosan mond az a vau-vau.És itt vége is a sorolásnak.Igaz az édesapja is késön kezdett el beszélni.Aggodni még nem aggodom hisz nem egyformák a gyerekek és még van ideje böven,hogy beszélni kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!