Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én vásárolom túl magam...

Csak én vásárolom túl magam ruhából mindig a gyerekeknek? Aki nem vásárolgat, csak a legszükségesebbet, nem rossz érzés hogy mindig ugyanaz a ruha van a gyereken, vagy nem olyan szép?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem már hogy nálunk jobban álló családoknál sokaknál egyáltalán nem számít a ruha, a kislány a fiú ruháit hordja, nem lényeges hogy az fiúruha.Szinte mindegy, csak valami legyen a gyereken. Én meg rendszeresen túlvásárolom magam, mert imádom öltöztetni őket, és jó érzés ha mindig szépnek látom őket, úgyis olyan hamar eljön amikor nem fogják azt felvenni amit én veszek. Most pl. már a nyári ruhákat gyűjtöm, és nyárig tuti megint sok lesz. Valami trükk, tipp hogyan tudnám magamat lebeszélni erről vagy megváltoztatni ezt? Írjak listát miből mennyi kell? Vagy egyszerűen kerüljem el a boltokat? (webáruházból, turiból, néha c&a,h&m, tesco öltözködnek amúgy,nem butikból)
2012. febr. 22. 08:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Tegnap 14:38-as vagyok!

Nekem csupa jó véleményem van a vaterázásról.Lányom nagyon divatosan öltözködik,annak ellenére hogy csak a képekre hagyatkozom.Én minden nap nézegetem az oldalt,így nehezen kerüli el a szemem,ha jó darabokat találok.Sok olyan anyuka van fent,aki csak veszi a ruhákat,de a gyerkőc sose hordta és potomösszegekért adják tovább.Nekem ez épp kapóra jön és mikor elakarom adni a ruhákat,akkor nem hazudok,hogyha azt írom,csak az én lányom hordta.

Sose járt sehova bolyhos ruciba,sőt még itthon is csak a harisnyája bolyhos,mert azt nem minőségit veszek( mint next és társai) hanem a piacon megveszem darabját 300 Ft-ért,de az hamar bolyhosodik.Viszont sajnálok kiadni egy harisnyáért 1500-3000 ft-ot.

2012. febr. 23. 08:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy tök lutri...fotó alapján lehet egy csomag tök szép aztán kiderül hogy mégse olyan élőben...nem egyszer jártam már így pedig igyekszem csak olyat venni amiről több kép van közeli stb. A kabát dolog az egyértelműen úgy van ahogy írod:) Én kabit még télit is csak a teszen vettem még eddig!!! Talán azokat amúgy nem lehet annyira széthordani, elhordani mint pl. pamut kis felsőket fiú pólókat stb.
2012. febr. 23. 08:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Most egy picit tényleg "megvédem" a kérdezőt valóban lutri. Én ugyan még gyerekruhában nem akadtam bele olyanba, amit újként, újszerűként hirdettek, de fehérneműkkel foglalkozom egyébként és bizony abban sűrűn van olyan, hogy direkt megkérdezem, hogy egy csomagban mennyi a használtabb, mennyi az újszerű, leírja az eladó, hogy nincs benne rongy és használhatatlan, erre megjön a csomag és a felét a webáruházamba fel se tudom tenni, mert rongy. Ezeket aztán 1 Ft-ért csomagban visszateszem eladni. :( Bár lehet, csak magamból indulok ki, hogy én a legapróbb hibáját is leírom a cuccnak, mert nem akarok negatív értékeléseket. Szóval sajnos tényleg lutri. Lehet kiváló dolgokat kifogni, de lehet nagyon rosszat is. Persze érdemes nézni az eladó értékeléseit, hogy ki mennyire dicséri a termékeit vagy ha van olyan eladó, akitől már többször vett az ember, akkor érdemes "megtartani".
2012. febr. 23. 08:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Szóval én is nagyon szeretek vásárolni és sűrűn is cserélgetem a ruhatárát,mert így jó állapotba tudom továbbadni,hiszen keveset hordta és mindig változatos a ruhája.Van 1-2 ami nagyon kedvenc,de azt akkor addig hordjuk, amíg ki nem növi. :)
2012. febr. 23. 09:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Akkor nekem a közel 200 vásárlásom alatt sikerült jókat kifogni,mert a használt darabok éppen hogy nem az új határát súrolják.De persze kinek mik az igények.

Abszolút megértelek kérdező.

Más ruhákról nem tudok véleményt alkotni,mert csak babaruhákat veszek aukciós oldalon. Meg amúgy is,mostanában sokat változtak a méreteim,így meg se próbálom.

2012. febr. 23. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!