Csak én vásárolom túl magam ruhából mindig a gyerekeknek? Aki nem vásárolgat, csak a legszükségesebbet, nem rossz érzés hogy mindig ugyanaz a ruha van a gyereken, vagy nem olyan szép?
nem zavar, hogy nincs sok ruhája.
Ha a második kislány lenne, kapna kislányos ruhákat, de vannak dolgok, amiket a fiamtól megörökölhetne. Farmerek pl. amihez nem a fiam bodyját vagy felsőjét adnám, hanem valami lányosat.
Sok másra el tudom költeni a megmaradt pénzt. És soha nem éreztem, hogy ezért rosszul öltözködne a fiam.
Hogy hogyan szokj le róla? Mi is jól állunk anyagilag, megtehetném, hogy márkás új ruhákat veszek, de mindig arra gondolok, hogy szinte ugyanezt a ruhát féláron be tudom szerezni, és a különbségen veszek egy játékot. De persze csak akkor, ha téged ez (a sok ruhavásárlás) zavar, mert ha nem, nincs probléma. :)
Én is néha túlvásárolom magam,de csak a Vateráról.De én kb. minden hónapban elköltök kb 6-7000 Ft-ot a 2 gyerkőcre,úgy hogy a 2 éves lányomnak egyre többet vásárolok új cuccokat,mert hát ebben a korban már kevés jó állapotú ruhát lehet venni használtan,vagy ha igen,akkor horror áron adják.
Cipőt,harisnyát újat veszek mindig üzletből,bodyt fele áron veszek újonnan Vateráról.
A legtöbb ruhája akkor is új,mert azokat keresem vaterán,de hát sokkal olcsóbb,mint üzletben.Mind olyanok,mint C&A,Cherokee,next vagy H&M.
És jó áron el is tudom adni őket,így némileg visszaforog a ruhákba fektetett összegem és nincs lelkiismeret furdalásom,amiért ilyen sokat vásárolok.
Szia!
Én eleve magamnak se szeretek ruhát vásárolgatni, igy a gyerekeknek sem.
Általában teszveszen kinézek jó minőségű ruhacsomagokat és azokat veszem meg, vagy egy eladótól sokat.
A lányom mégis a legcsinosabbak egyike az oviban. Most vettem neki 10 ruhát, 4000 Ft volt összesen. Olyan jó állapotban vannak, mintha egyszer kétszer hordták volna. Amúgy sajna egyet már le is foltozott a lányom az oviba, de pont az ára miatt nem zavar.
Ha 4000 Ft lett volna , akkor idegesítene hogy nem jön ki a folt.
A lányom a csinos ruhákban ugrik mászik kúszik saraz, a lényeg a kényelem.
Te nem félted a drágább ruhákat?
Én próbálom arra költeni a pénzt, ami nekem valóban fontos, pl sok állatkert, úszás, lovaglás, stb, de van akinek a vásárlás fontos.
Tesóm is ilyen, szerintem kész lenne ha egy hónapig nem vehetne új ruhákat! :):)
A lényeg hogy jól érezd magad.
Utolsónak: hát nem tudom, ami nekem tetszik és csinos még nem sikerült egy két száz forintokért kifognom:) És hogy sajnálom e a drága ruhát ha történik vele valami...hát de sajnálom, de azt meg még jobban amikor bolyhos, kopott ruciban látom őket :( De valamennyire akkor is muszáj lesz visszafogni magam.
Én amúgy pont azzal szembesülök hogy a viszonylag drágán vásárolt ruhákat is csak töredékéért lehet eladni használtan...És az anyukák full új ruhára számítanak pár száz forintokért is, amikor használtként van hirdetve pl.
Utolsó vagyok:
Ezek mind cherokee-s, HM ruhák, se nem foltosak, se nem bolyhosak. Rossz ruhát a lányom fel sem venne. Én azt figyelem hogy ne bálás ruha legyen, hanem valaki a kislánya kinőtt ruháit adja el.
Nem mondom, hogyha most felmész azonnal találni fogsz a teszveszen, de ha figyelgeted minden héten hidd el ki lehet nagyon jókat fogni.
Na de vegyük a tavalyi tavaszi kabát vásárlás. Mondom veszek boltban, hát 4-5 boltot bejártam és nagyon nem testszett, max egy 8 ezres, de az sem volt az igazi. Teszveszen meg kettő nagyon csinosat és praktikusat vettem 3000 Ftért. Pedig azt tényleg boltban akartam! :)
Szerintem Te rossz tapasztalatokkal vagy a használt ruhákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!