Nem vesszük el egy gyerek kedvét a rajzolástól, ha mindig mi rajzolunk neki?
Figyelt kérdés
Lányom 21 hónapos. Szereti és kéri, hogy rajzoljunk neki ezt-azt, de ő már egyre kevesebbet próbálkozik.2012. febr. 21. 16:19
1/3 anonim válasza:
dehogy. Most tanul. Meg együtt játszik veletek. Ha ő akar rajzolni, azt észre fogjátok venni. :)
2/3 anonim válasza:
Kislányom 2 éves, mindig kéri, hogy rajzoljak neki. Rengetegszer rajzoltam már a Pont, pont vesszőcskét..., persze emellett mindent ami az eszembe jutott és a minap egyszer csak azt látom, hogy ő maga elkezdett egyedül rajzolni és mondta a Pont, pont...teljesen felismerhető ember fejet rajzolt szemekkel, orral, szájjal. Addig figyelte míg megtanulta. Szerintem ez is csak ugyanolyan utánzás náluk, mint minden más. Ha nem látná, hogy hogy kell a ceruzát fogni,vagy hogy kell kört rajzolni, hogy tanulná meg egyedül?
Minél többet rajzolsz neki annál jobb!
Mi már sokszor egyszerre rajzolunk. Van, hogy én abbahagyom, de akkor ő is rögtön abbahagyja. Szerintem fél szemmel lesi, hogy én mit csinálok. Persze mondom, hogy mi készül.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Annyi pont pont vesszőcskét rajzoltam már!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!