Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel tudnám serkenteni...

Mivel tudnám serkenteni gyerkőcöm étvágyát?

Figyelt kérdés

2,5 éves fiam alig eszik v.mit, a múlt héten beteg volt, akkor még kevesebbet evett és így még fogyott is.

Eddig mindig azt a választ kaptam, hogy úgyis eszik ha éhes, de ez engem nem nyugtat meg.

100cm magas és kb. 13,5 kg.

2012. febr. 20. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Adj neki béres cseppet. 1kg 1 csepp.
2012. febr. 20. 09:50
 2/9 anonim válasza:
Az én kislányom 92 cm és 11 kg,lassan 3 éves.Ő 1470g-mal és 39 cm-rel született,soha nem volt nagy étvágya.Mindig csak annyit eszik,amennyi éppen elég neki.Sokáig én is aggódtam,de már nem,hiszen eleven és jókedvű.Nálunk a Béres csepp nem vált be,én elfogadtam,hogy ilyen.Beadtam bölcsibe,és ott szépen eszik,de itthon meg nem.
2012. febr. 20. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem most a doki a vitacolan multivitamint ajánlotta. És azóta tényleg jobban eszik egy eves kislányom.
2012. febr. 20. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Vitacolan nalunk is bevalt.
2012. febr. 20. 13:38
 5/9 A kérdező kommentje:
A Vitacolon szirup v. tabletta?
2012. febr. 20. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szirup.
2012. febr. 20. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:

hat a beres csepp nekunk nem jott be.

ami bejott, hogy "fantazianeveket" adtam a kajanak, meg elmondtam roluk valamit.

peldaul a halacskat miki eger fogta, mielott kisutottem lila volt, donald kacsa nem fogott semmit. ez a hal pufihal, goofy hozta..

ezt a tesztat ugy hivjak, hogy malacfarok, mert pont olyan, mint a kismalac farka.. :D

a répat ugy hivom, hogy "répaszem" (benti torzsa "rajzol" ra szemet), es szaladósak, nehez villaval levadaszni oket (ikeas kisvillaval kell megennie, nem kezzel), stb stb

mostanaban csak ugy talalom, meg elmondom, kisasztalnal, kisszeknel mag magatol eszik, nem kell utana rohangalni, es mindig kommentalja mit eszik :D meg o is talal ki hozza.

egyebkent nem ragaszkodok hozza, hogy mindent megegyen mindig, en se szeretek mindent, nyilvan nem varok el olyat a gyerektol, amit en se teszek meg, viszont amiota ezt elkezdtem, nem csinalok 2-4 kulonbozo "fogást", mint regen, hogyha ezt nem eszi meg, majd megeszi azt, nem fog ehenhalni napi otszori etkezes mellett, ha egyvalami kimarad.

ja, az enyem 104 centi, es 13,5 kiló szinten, de ez mar a mostani sulya, amire megjegyezte a dokineni, hogy milyen jo, ennel 1-2 kiloval sovanyabb volt.

szerintem ez tokeletes suly, nem sovany, nem kover.

2012. febr. 21. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez jópofa :D

Asszem én is kipróbálom.

Viszont a gyerkőcöm bölcsis, uh. csak a vacsinál és a reggelinél fog menni a dolog :(

2012. febr. 21. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:

ja, megvalami eszembe jutott.

(utolso vagyok)

ha nem tejerzekeny, engedd meg, hogy o valasszon maganak joghurtot. az enyem szereti, ha a joghurtjaba ilyen csokipehely darabokat, vagy smarties darabok vannak, mindig o rakja bele, es a joghurttal eszi "ki", ha nem tul ehes, a fele joghurt ottmarad, de azert legtobbszor elfogy az egesz

a masik, hogy reggelire gabonapelyhet kap (vigyazni kell milyet veszel, mert legtobbje cukros xar (mar elnezest), keves a jo), szoval az a scooby snack (szereti a scooby doot).. apa ugy eszi, hogy tejet rak hozza, azota o is csak ugy hajlando, elotte magaban ette :D

minioviban allitolag tobbe kevesbe eszik (ovonenik szerint), itthon vagy elmondja mit evett, vagy azt mondja titok, vagy pedig kitalal valamit (legutobb fokafulet mondott meg elefantlevest, tippem sincs mi lehetett az, de allitolag evett belole :D)

2012. febr. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!