Van, aki a gyest választja, mert nem akarja/ tudja bölcsibe adni a gyerekét?
Nálunk is aktuális a téma...
Gyesen vagyok, de vissza kell mennem dolgozni, hogy ne kopjon fel az állunk, de folyamatos 12 órában dolgozok, így ha nappalra kell majd mennem, szegény 2 éves kislányomat kelthetem hajnali 4-kor, mert nálunk nincs bölcsi, és a melóhelyem sem helyben van. :( Sajnos nincs senki aki vigyázna rá, mindenki dolgozik a családban. A szívem szakad meg szegény kicsikémért! Most ezerrel melót keresek, hátha találok valami állandó délelőttöst, ami nagyban megkönnyítené a gyerek és a mi dolgunkat is. Szörnyű milyen lehetetlen helyzetbe kényszerülnek velünk együtt sokan mások is, pedig én is szívesebben maradnék itthon a kicsikémmel. :(
Én is pont ebben a helyzetben vagyok!
Én nagyon szerettem volna visszamenni dolgozni, de nem tudjuk megoldani. A munkahelyem 1 órányira van autóval, busszal meg ugye még több. Nálunk nincs bölcsi, csak óvoda. Nem szobatiszta még a lányom így, nem szívesen hagynám a gondozókra. Sok ismerősünk bevitte bölcsibe a gyerekét, és 2 hetente otthon vannak a gyerekkel, mert beteg.
Persze (majdnem) mindenki csodálkozik (köztük az egyik rokon, mondjuk nem értem neki mi köze hozzá, de fel van háborodva a hátam mögött, hogy nem megyek dolgozni), hogy nem megyek, de ez a mi magánügyünk, nekünk kell annyi pénzből megélni, nem másnak!
A férjem véleménye, hogy 3 éves korig anyánál a helye a gyermeknek, és ha lenne nálunk bölcsi nem adná be, mondjuk én beadnám. :-) Én szerettem ott dolgozni, de 2. babát is szeretnénk, remélem hamarosan újra bekokpogtat a gólya hozzánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!