Van még olyan anyuka, akit rettentöen idegesit az Anna, Peti, Gergő mesekönyvsorozat?
Az élet attól szép, hogy ilyen tökéletlen! :-) Megnézném én a kedves írónőt kimenni fát hasogatni...:) szerencsére a fiam nem hasonlítgat, mert örül ha ilyen munkában segít nekem. bár én nem varrok neki, mert nincs kézügyességem, de mást csinálunk együtt..ennyi.
Ne aggódj ilyeneken!
Nem is merem a könyvet, mindig lelassítok a boltban mellette, de aztán mégsem lapozok bele, mert én azt hittem, hogy ez a sorozat a több egymás után érkező gyerekes családoknak szól, mi pedig nem tartozunk ebbe a kategóriába.
Ezek után örülök, hogy nem vettem egyet sem.
Gyerekkorom egyik kedven c könyve, a "Ha én felnőtt volnék". Próbáljátok ki, biztos tetszeni fog a csemetéknek!
Ez biztos, hogy nem a tökéletes családról szól:)
A többi Janikovszky könyv is kiváló, Pl. Velem mindig történik valami.
Hiába több évtizedes könyvek, mégis sokkal jobbak, mint a mai kiszenvedett borzalmak.
Az én gyerekeim is szeretik ezt a sorozatot.Az igazság az hogy én is vagy mi is nagyon hasonló család vagyunk mint a mesében.De vigasztalás képen írom neked,hogy van olyan könyv ahol a mesék arról szólnak hogy a gyerekek nem fogadnak szót vagy anya nagyon türelmetlen és apa fáradt.
de tényleg igaza van a többségnek hogy ilyet bárki tudna írni csak hát nem nekünk jutott először eszünkbe!!!! Mindenki előtt ott a lehetőség!:)
Szerintem a kislányodnak úgy vagy jó ahogy vagy csak még pici és nem érti hogy nem minden család egyforma.
Tudod mit biztosan jó anyuka vagy mert annak ellenére is ezt a könyvet olvasod hogy halálra idegesít!:D
Én ismerem a családot, az iskolában van alkalmam őket látni nap mint nap ahol a gyerekek tanulnak (bizony már mindhárom). És tényleg példaértékűek.
Nem hiszem egyébként, hogy milliárdosok lettek volna a könyvekből, nem is úgy néz ki, nem is olyan környéken laknak, anyuka se néz ki cicababának. Sőt, én maximálisan elhiszem róla, hogy a családjának és a kreativitásának él, nem a kozmetikusának, műkörmösének mit oly sokan abban a közegben.
A könyvek nyelvezete sajnos tényleg bosszantó, kár, hogy B.E. nem konzultált eléggé ebben szakemberekkel, de szerintem a történetek bájosak, vállalhatóak, nyugtatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!