Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért vakarja mindig a fenekét...

Miért vakarja mindig a fenekét a 3 éves lányom?

Figyelt kérdés

AZt mondta először, hogy mindig belemegy a bugyi, azt húzogatta. Lecseréltem neki, de akkor is,akármilyet adok rá csinálja. Aztán kérdeztem tőle, hogy viszket, vagy mi van? Azt mondta mindig belemegy.

Mindig én törlöm ki a fenekét, szóval rendesen ki van törölve, pár napja kenem is neki popsikrémmel (sudokrem). Hátha. Első nap mintha jobb lett volna, demost megint csinálja, már lassan egy hete. Néztem a popsiját, nem piros sehol, bemenetnél sötétebb, de az természetes ugye. Nincsnek fehér pöttyök se rajta, néztem tegnap a kakiját, teljesen normális volt. Szét is nyomiztam, mert gontoltam gilisztára, vagy mit tudom én, de semmi.

Mi lehet?

Holnap viszem orvoshoz, talán nem röhög ki. Már nem tudom mit csináljak vele.

2012. febr. 16. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hülye orvost fogtatok ki, mert a kakiból látszik, ha van giliszta.
2012. febr. 17. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem minden fajta féreg látszik a székletben.
2012. febr. 17. 14:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Ebben amúgy semmi nem látszott, két székletét is szetnyomkodtam, megvizsgáltam, semmi nem látszott, tök normális színű, szaga se más, nem is híg, nem is kemény, nem látszik benne semmi.

Mindegy, ha az akkor megoldja a gondot remélem, ha nem az is kiderül, de nagyon remélem elmúlik.

Már különben sokkal kevesebbet csinálja, pedig a gyógyszert nem is adtam neki.

2012. febr. 17. 16:02
 14/14 deus111 válasza:
Mivan ha nagy rá a bugyi?
2012. febr. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!