Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kromoszómavizsgálat volt már...

Kromoszómavizsgálat volt már valakinek? Kissé szokatlanabb arcocska miatt?

Figyelt kérdés

Kislányomnak pár hónaposan furcsábbnak találták az arcát, ekkor az én megnyugtatásomra elküldtek genetikushoz aki azt mondta egyenlöre nem kër vérvizsgálatot, voltunk 5 hósan 7 hósan 1 évesen,szte is rám hasonlít, de kizárásos ápjon azt mondja csinájunk egy kromoszomavizsgálatot h lezárjuk. Eleven ügyes jól fejlödik ezt ők is látjáj. Kicst szélesebb az orrnyerge , hangsúlyosabb a járomcsontja az archoz képest, és kisebb az álla! Ezek a gentikus meglátásai.

volt már valaki hasnló külső jelek miatt ilyen vizsgâton?

szerencsére nem beteges szíve rendben,mozgásban is ügyes.

2012. febr. 14. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát így nehéz elképzelni, tudsz küldeni képet? Neked milyen az arcfelépítésed? Hasonló mint a kislányodé? mert akkor tőled örökölte az arcformáját.
2012. febr. 14. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is megnézném.

Kislányomat sem küldik vizsgálatra, pedig neki több minden nem átlagos. Mégsem. Doki szerint nem kromoszóma rendellenes. Ránézésre. Professzor.

Remélem nem téved!!!!!

2012. febr. 14. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én bevállalnám a vizsgálatot.Akkor nyugodnátok meg igazán.Mondjuk egy kép valóban "beszédes" lenne.
2012. febr. 14. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálok. Nekünk is prof nézte,először nekünk se kellett,most is azt mondta nem muszály...de h megnyugodjunk,és pontot tegyünk az ügy végére... De azt mondta gond mar nem lehet, szépen fejlödik. Esetleg privit ha küldenétek ott biztos tudok küldeni.
2012. febr. 14. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.Mi voltunk sajnos,hasonló arca van,széles orrnyereg,vágott szem,pici áll és még a szájpad is gótikus neki:(gondolhatod az a 2 hónap amíg megjött az eredmény majd megőrültünk.Nekünk a síráshangja is magas volt,így mi mindenképpen mentünk.Hál isten nincs semmi baja,a II.számú gyermek klinikán voltunk egy prof. nézte meg és vérvétel is volt.Ma már 7.5 hónapos és semmi extra az arca,sőt mindenki szépnek mondja,nálunk mondjuk hasonlít a tesóra nagyon,őt nem küldték sehova(szóval nem értem).Nem beteges és szépen fejlődik,szóval nincs semmi baja,de nagy megnyugvás volt részünkről ez a vizsgálat,mert sajna az ember hajlamos belelátni dolgokat a gyerekbe,még ha tudja is a lelke mélyén,hogy nincs baj.Ha ez megnyugtat titeket vigyétek el,hidd el sokkal jobb így.

Nem lesz semmi baj.

Üdv

2012. febr. 14. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!