SOS! Rectodelt kúp nálatok mennyi idő után hat?
Ha ugatva köhög és fullad is, akkor irány az ügyelet! 15 perc alatt hatnia kellene.
Ha simán "csak" nem tud aludni a köhögéstől, de kap levegőt, akkor majd csak enyhül a köhögés. Egyébként próbálhatjátok felöltöztetni és kinyitni rá az ablakot. eza hideg levegő segíteni szokott.
Köszi a tippet, már mindenen "túl vagyunk", amit javasoltál.
Amúgy kruppos, de most nem kifejezetten úgy köhög, csak "simán". A doktornő ma javasolta, hogy adjunk neki, ha köhög, de gyakorlatilag este 9 óta folyamatosan köhög. :o(
Nem bírja abba hagyni. Bár talán most, most elhallgatott. Már a feje alatt párna, stb. 22:36-kor adtuk be neki. 30mg-os. (Állítólag most már csak 100 mg-osat gyártanak, de ez még egy régi doboz, persze érvényes...)
Az ügyeletet mindenképp szeretnénk elkerülni. Én veszélyeztetett terhes vagyok, szintén betegen, és még van egy középső kistesó, aki jól van, és bölcsibe jár. Holnap reggel kell mennem cukorterhelésre...
Brr. most nem egyszerű. Bár a férjem holnap még nem dolgozik, de szerdától igen...
Köszi kedves Második!
Sajnos már a Te tippjeiden is túl vagyunk. A páragépet az első köhhintésnél elkezdjük használni (mármint a sós-vizeset), a szoba párásító meg megy.
Nincs túl meleg, hogy pont hány fok van bent, azt nem tudom, lehet, hogy 21, de nem hinném, hogy ezen múlik.
SAjnos még mindig köhög, próbáltam befeküdni mellé, hátha attól elalszik, de inkább felélénkült, így kijöttem.
Tegnap este lázasodott be, a köhögés már az elmúlt napokban meg volt, de hurutos volt, és enyhe (alváskor nem köhögött). Ma vittük dokihoz, gégegyulladás, torka pl. rendben. Vírus miatt, szóval különösebb gyógyszer nem kell, csak lázcsillapítás. De az sem eget verően magas, 38,4 volt talán a legmagasabb...
Talán most elalszik. Addig nem bírok én se lefeküdni... :o(
ORVOS!!!!!!!!!!
S jobbulást!
4 gyerkőc anyukája
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, a lányom már 4,5 éves, és kétszer voltunk vele kórházban a krupp miatt kis korában. Azóta minden "ügyelet-helyzetet" sikerült elkerülni.
Viszont most NEM FULLADVA köhögött, hanem "csak úgy". És mivel sosem adtunk neki Rectodeltet még, ezért kérdeztem, mennyi idő után kellene hatnia.
A doktornő azt mondta nekünk, hogy fél kúpot adjunk a 100mg-osból. Viszont nekünk 30mg-os volt otthon, abból egyet kapott, ami egy szűk órán belül hatott csak, viszont utána aludt reggelig.
Ma elkezdjük a Flixotidet, attól egy-két nap alatt mindig elmúlik neki, csak hát ez a tegnap este borzasztó volt, szegénykém a végén előbb elaludt, minthogy abbamaradt a köhögés...
Szóval ez sem volt "vészhelyzet", mert nem fulladt, csak hát szörnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!