Mire jó, hogy egyes szülők olyan béna szavakat tanítanak a gyereküknek, h cicakaka?
Figyelt kérdés
Tök értelmetlen ráadásul a gyerek azt fogja hinni hogy a kiscica belekakál az orrába vagy akármi sztem tisztára bezavarhatja a gyereket egy ilyen szó :S Én pár hónapja hallottam ezt a szót először de nagyon jól felnőttem nélküle is :D És hogy a "fika" pl gusztustalan az mér baj? Amire mondod, az is gusztustalan.. Akkormeg??2009. jún. 2. 21:32
21/29 anonim válasza:
tök jó volt ez a kérdés olyan jókat hahótáztam köszi mindenkinek. Beleszart a macska az orromba anyúúú!!!
22/29 A kérdező kommentje:
Engem meg má úgy idegesít :D Úgy megbántam hogy feltettem :D:D
2009. jún. 3. 20:27
23/29 A kérdező kommentje:
Hívja úgy mindenki, ahogy akarja, esküszöm nemzavar, csak NE ÍRJATOK RÁ VÁLAAAAAAAASZT :D
2009. jún. 3. 20:28
24/29 anonim válasza:
Kedves értelmiségi! Nemzavar helyesen: nem zavar! :-D
Amúgy meg legyen mondjuk.........TAKONY!!!! :-))
25/29 A kérdező kommentje:
erre tudnék mit írni de okos enged... :P hagyjuk abba ez má dedó
2009. jún. 4. 07:44
26/29 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és az én gyerekkoromban is CICAKAKA volt az orrváladék! :D
Nem lett bajom tőle, felnőttem, élek! :D
27/29 anonim válasza:
Hát lehet hogy én vagyok az egyetlen aki veled most egyetért és ezért le is fognak szavazni, de nem érdekel. Már azt hittem velem van a baj, mert sok olyan szót nem használok ami gyakori a gyerekes családban, mert nekem mondjuk nem tetszik. Ilyen például a cicakaka is amit az én szüleim sem használtak és én sem fogok ez után sem. Kettő gyermekem van. Próbálom őket a helyes szavak használatára tanítására, ezért például nem mondom azt ha valami koszos, hogy "fúj kakás". Ettől ki szoktam akadni. Ha koszos akkor csak koszos. Mit ahogy az okéra sem mondom hogy oksi csak azért mert az aranyosabb. Az a célom hogy a magyar nyelvi szavakat használják később is ha nagyok lesznek és erre most kell őket megtanítani. A cicakaka szerintem csak cicakakát jelent nem mást. De hát nem vagyunk egyformák, mindenki hívja úgy ahogy neki jól esik. Én mondjuk többször rájuk szólók ha rövidített szavat használnak.
29/29 Tűzvirág válasza:
Mi csúnyának hívjuk az orrban és a fülben lévő dolgokat is. 2 éves kislányom szól, ha van az orrocskájában. Sőt, azt is mondja, hogy száraz csúnya, ha éppen olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!