Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire jó, hogy egyes szülők...

Mire jó, hogy egyes szülők olyan béna szavakat tanítanak a gyereküknek, h cicakaka?

Figyelt kérdés
Tök értelmetlen ráadásul a gyerek azt fogja hinni hogy a kiscica belekakál az orrába vagy akármi sztem tisztára bezavarhatja a gyereket egy ilyen szó :S Én pár hónapja hallottam ezt a szót először de nagyon jól felnőttem nélküle is :D És hogy a "fika" pl gusztustalan az mér baj? Amire mondod, az is gusztustalan.. Akkormeg??
2009. jún. 2. 21:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%
Kosz csajok kirohogtem a belem.Hivhatjatok meg fikusznak az tok ari edi bedi meg minden :D:D:D
2009. jún. 3. 11:15
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Basszus egyszerre volt hogy fikuszosztunk:D:D:D
2009. jún. 3. 11:15
 13/29 A kérdező kommentje:
kedves 08:37-es :) 18 éves vagyok, nemtom ez neked most kamasznak számít vagy nem de nem ez a lényeg. És csak közlöm veled, hogy a kisgyerekek SOKKAL JOBBAN kombinálnak mint mi :D Eszedbe nem jutna mikből miket tudnak kihozni, eszméletlen okosak!! :D Pontosan azért nem jutnak nekünk eszünkbe olyan dolgok, mint a kisgyerekeknek, mert mi már túlzottan tisztában vagyunk mindnennel.. Egyébként amiket leírtál szavak -nem ismételném el..- CSÚNYA szavak, káromkodások, miért hasonlítod őket össze azzal, hogy fika??? Senki szájából nem visszataszító egy ilyen szó, így hívják azt a dolgot.. Nekem például így tanították, mert már a szüleimnek is így tanították és így tovább... Égyébként meg értelmiségi család vagyunk, nem holmi primitívek
2009. jún. 3. 11:22
 14/29 A kérdező kommentje:
amúgy a kukacos dolog teccik :D velem is hasonló volt a játék:)
2009. jún. 3. 11:27
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
Mi is fikusznak hívtuk, aztán nemrég a dédiéknél volt a lányom 1 napra és este már úgy mondta, hogy cicakaka van az orromban. Kivettem neki, tudtam miről van szó, mert nekem is ezt mondták anno, mégsem voltak képzelgéseim.. :)) De ha meg van fázva, akkor a "taknyot" szívjuk le.
2009. jún. 3. 12:54
 16/29 anonim ***** válasza:
Mi meg takesznak mondjuk :-D
2009. jún. 3. 13:00
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

Én szerintem mindenki annak hivja amit megszokott.

Ha a gyerekeim betegek:náthának hivom.

Pl:gyere megtöröljük a nozit.

Nekem a tak.. és a fika sem tetszik.

A baba orrát meg leszivni szoktam (gyere leszivjuk a nozit).

A többi viszont:kuki,punci,popsi,a nagyobb fiam viszont feneket mond.

Sz..on a fülorrgégészeten is macskakakit mondanak a gyerekeknek,amit a fülböl és az orrbol kiszednek. És ök dokik.

2009. jún. 3. 13:15
 18/29 anonim ***** válasza:
51%
A 8.37-es vagyok.Kedves kérdező,ha értelmiségi családból származol,akkor tudnod kell(ene),h az általam példaként felhozott 2 szó nem káromkodás,hanem a nemi szerv "hétköznapibb"(kicsit vulgáris) megnevezése.Mint ahogy a popsit is lehet seggnek hívni,avagy a cicit csöcsnek,ettől az még nem káromkodás.És az általad bénának titulált szó majd akkor is jusson az eszedbe,amikor te leszel szülő,és próbálsz a gyerekednek "dajkanyelven" beszélni.Nem beszélve azokról a szavakról,amelyeket te kreálsz majd neki.És valóban,a gyerekek nagyon tudnak kombinálni,de nem abban az értelemben,ahogy te gondolod(illetve ahogy mi,felnőttek tesszük azt)Minden jót.
2009. jún. 3. 14:11
 19/29 A kérdező kommentje:
HÉTKÖZNAPI????? te nem vagy normális :S Még ha rosszul is fejeztem ki magam azzal a szóval, hogy "káromkodás", még akkoris jobban illik rájuk, mint az, hogy "hétköznapibb" :D Dehát kinek hogy :P Amúgymeg nekem nem kell elmagyarázni, hogy kombinálnak a gyerekek szavakat ez egy, kettő meg attól h pl a te gyerekednek meg sok másnak nem jut eszébe a cicakakáról az, amit írtam, lehet, hogy 100 másiknak meg rögtön ez ugrik be.
2009. jún. 3. 19:16
 20/29 anonim ***** válasza:
szerintem olyan mesebeli szó a cicakaki olyan kedves :)gyerekkorba beillő de már a Gyurcsány bácsinak nem így mondanám!
2009. jún. 3. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!