Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak ti kivinnetek 21hos...

Anyukak ti kivinnetek 21hos gyereketeket ha egy kicsit kohogne? Nem sok idore koszi a valaszokat

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Én kiviszem a 15 hónaposomat is, aki szintén köhög kicsit, de láztalan.

Szóval én kivinném.

Itt napközben -5 fok van és ma is sütött a nap.

2012. febr. 9. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 11 hós fiamat is kiviszem, de csak úgy ahogy az előttem válaszoló, tehát ha süt a nap.Ha jól beöltözteted nem lesz semmi baja, én csak azért nem szoktam 20-25 percnél többet kinn lenni a fiammal mert a pofiját kicsípi a hideg, a sálat viszont nem viseli el az arcocskája előtt.
2012. febr. 9. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem fúj a szél, és nincs láza, ki lehet vinni, nekem a doki mondta. Sőt, állítólag ha mínusz fokok vannak, az még jó is, mert akkor a bacik, amiket kilehel meg is fagynak egyből, előbb meggyógyul.
2012. febr. 9. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat sokat segitettetek en nem mertem kivinni de holnap ki fogom laza nem volt
2012. febr. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!