Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom vélhetően vasárnap...

Kislányom vélhetően vasárnap lenyelt egy gyöngyöt?

Figyelt kérdés
Kislányom szeptemberben töltötte a 3 évet. A gyöngy 0,8 mm átmérőjű és kb 0,5 m vastag,műanyag. Vasárnap azt mondta, a barátja lenyelt egy gyöngyöt-ami nála azt jelenti h ő volt. Később már azt mondta ő ette meg. Tegnap is ma is volt széklete,de nem volt benne. Ha tényleg lenyelte,akkor kb mikorra fog távozni,illetve ha elviszem orvoshoz,kimutatja e valami-Uh pl-hogy tényleg lenyelte -e?
2012. febr. 7. 22:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Írok ám butaságokat..bocsánat..szóval 0,8 cm és 0,5 cm....
2012. febr. 7. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
valószínű hogy ki fog jönni 4. 5 napig nézd ha nem akkor kérd ki az orvos véleményét lehet elküld egy hasi röntgenre
2012. febr. 7. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki fogja kakilni. Figyeld a kakiját naponta. Bátyám anno egy kisebb üveggolyót nyelt le. Anyukám 5 napig leste a kakit:-)
2012. febr. 7. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. fél évvel ezelőtt vittem kislányomat az "idegen test" ambulanciájára, akkor volt másfél éves. Hétvégén történt, egy pici lapos műanyag korongot nyelt le, ami aztán a kaki alapján be is igazolódott). Az ambulancia tulajdonképpen fül-orr-gégészet volt, ahol megkérdezték, hogy nem nyáladzik e azóta különösképpen. Majd átküldtek a sebészetre ahol szintén nem történt semmi érdemleges. Nem röntgeneztek, semmi vizsgálatot nem végeztek. Megnyugtattak, hogy ki fogja kakilni, és ennél mondták, hogy még durvább dolgot is lehet, hogy le fog nyelni. Egyedüli nagyon fontos, ha ELEMET, VAGY GOMBELEMET nyel, akkor sos kórház a sav miatt, de a többi jelentéktelen.

Így is lett, szépen kijött.

A fül-orr gégész mesélte, hogy még nyitott zihereisztűk is simán kijönnek.:)

Nyugi, ki fogja kakilni, semmi bajt nem okoz egy kis gyöngy?)))

Csak úgy viccből elmesélem:

Lányom egy plüss állat szemét rágta és nyelte le, egy lapos korongot. A sebészeten bemondás alapján félreértették, és súlyosság szerint hívták be a betegeket. Egyszer csak kiszóltak, hogy azt a gyereket

hívják aki a plüss sálat nyelte le:)))

Én úgy röhögtem mint még soha. Nem tudom mire gondoltak, kilóg a másfél éves lányom szájából egy fél sál?:)

Nem tudom érthető e: plüss állat = plüss sál... ( a szó végét valószínű nem hallották):)))

2012. febr. 7. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne haragudj de itt fetrengek a röhögéstől. Milyen orvosok azok, akik azt hiszik hogy egy plüss sálat le lehet nyelni?

Bocsánat, hogy itt belenyerítek a problémákba, de annyira nevetséges. Nem az, hogy lenyelte a szemet, hanem a plüss sál. :)))))))))))))))

2012. febr. 8. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:

sálas válaszoló,köszi az élményt.majdnem bepisiltem,úgy röhögtem,elképzeltem a lányod szájából kilógó plüss sállal:-)

kérdező,ne aggódj,simán ki fog jönni.kollégám kisfia egy star warsos fénykardot nyelt le,minden gond nélkül kijött.ráadásul keresni sem kellett,mert mint egy zászló,úgy meredezett a termékből

:-)

2012. febr. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!