7 hetes lesz vasárnap ä kislányom. Normális dolog, hogy
egy percre nem tudom lerakni? Mert úgy elkezd sírni, hogy
levegőt nem kap, aludni alig alszik napközben!
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 17:53
1/7 anonim válasza:
Ne szoktasd rá, hogy egész nap ölben legyen! Inkább sírjon egy kicsit és próbáld meg elterelni a figyelmét. Később sokkal nehezebb lesz, ha most nem "keményítesz be"!
2009. máj. 7. 17:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell "bekeményíteni"!Azért sír mert szüksége van rád!Ő még nem tudja hogy különálló lény az anyjától.Egynek érzi magát veled.Nehezen áll át a méhen kívüli életre.Tartsd ölben, ringasd, énekelj neki.A hordozókendő is nagy segítség.Ha hagyod sírni csak azt tanulja meg hogy nem számíthat rád!
2009. máj. 7. 18:09
3/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem olyan nagyon azért nem kell "bekeményíteni"!
Pici még a babád. Légy türelmes, még egy-két hét, és el tudja foglalni magát rövid időre. Próbálj elé függeszteni játékokat (szép élénk színeseket), csörgőt.Eleinte csak 10-15 percig lesz el vele, majd egyre több ideig.
Adig is vidd magaddal hordozókendőben. Ha nincs ellene elvi kifogásod, a pihanőszék (ami vízszintesbe állítható)is hasznos, mivel a lakásban viheted magaddal a picit.
2009. máj. 7. 18:16
4/7 anonim válasza:
De most akkor a WC-re is hordozókendővel menjen? Szerintem azért azt meg kell lassan szoknia, hogy egy rövid időre le van rakva, akár a babakocsiba, hordozóba.
Első voltam
2009. máj. 7. 18:17
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most is úgy írok,hogy egyik kezem a pihenőszéket ringatja,majd gondolom lesz ez könyebb is:-)
2009. máj. 7. 18:54
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is volt olyan időszak, hogy a WC-re is vittem a pihenőszékben:)
Egyre több időt lesz majd egyedül, meglátod lassan jobb lesz!
2009. máj. 7. 19:06
7/7 anonim válasza:
én biztos hogy mindig le tenném pár percre de melette maradnék és észre venné hogy ugy is jó . Én babám nagyon sokat szeretett enni és ha ugy gondoltam hogy biztos elég neki letettem, sírt így ujbol meg etettem ha tul jól lakott akkor volt csend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!