Hogy néz ki az a bőrirritáció, amit a mosópor/öblítő okoz? Tudnátok róla képet mutatni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:07
21/25 anonim válasza:
Akkor az még nem nagy javulás :S hátha tud majd segíteni az orvos. A ruháit átöblítetted amit használ?
22/25 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok Velük,a legkisebb mostanában alig hagyja hogy a dolgom csináljam így még nem jutottam el odáig. Sajnos nem halogathatjuk sokáig a bőrgyógyászt,mert ma este már láttam,hogy a derekán nagyon nagy foltban van... És most nem tudunk elmenni...
2012. febr. 11. 19:22
23/25 A kérdező kommentje:
Ha vissza nézed:
Képzeld,a lányomnak van pár foltja,ami már nincs annyira kiszáradva... :-)
Nem tudom,hogy a babaolajos fürdő miatt van e,vagy mert elhagytuk az öblítőt,vagy mert nagyon pici mosóport teszek a mosógépbe,vagy mert azt a kicsit is nagyon alaposan kiöblítem,vagy a fenistil csepptől... de annyira boldog vagyok!!!! :-)
2012. febr. 21. 17:52
24/25 anonim válasza:
nekünk is vannak/voltak foltjaink.nálunk az öblítő volt a ludas.amit adokinéni írt gyógyszrtári kikeverős kenőcsöt semmit nem használt neki szinte,most kenem 7gyógynövényes kenőccsel(kezén lábán van egyébként)és már alig látszik neki,pedig ez már a 2. hónap hogy megvannak.
25/25 anonim válasza:
Gratulálok :) akkor lehetséges ,hogy sokat tudtam segíteni :) Ezekre akkor vigyázzatok most már. :)
A babaolajos fürdőt ne hagyjátok továbbra se abba.Akkor se ha már meggyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!