Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baranyhimlo elleni oltast...

Baranyhimlo elleni oltast mennyi idos korig lehet beadatni? Mennyibe kerul?

Figyelt kérdés
Mennyi ido alatt alakul ki a vedettseg?Oltas utan mire lehet szamitani? Akkor is jon par potty,vagy csaak laz lehet mint a tobbi oltasnal?
2012. febr. 6. 21:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom!Es nagyon boldog babavarast nektek!Es konnyu szulest!
2012. febr. 6. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök, ha tudtam segíteni! :) Köszönjük! :))
2012. febr. 6. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Saját példámat írom le. Gyerekként elkaptam egy 5 és fél évesen, a hugom akkor volt 3 hónapos, természetesen elkapta ő is(előtte szóltak anyunak, hogy nem kéne engem oviba vinni a járvány miatt, nem is mentünk, csak amikor szóltak, hogy lecsengett, hát volt még 1 gyerek akiben lappangott és el is kaptam tőle) lényeg: hazavittem, hugom elkapta, amíg velem anyu kínlódott, mert itt viszketett, ott viszketett addig a hugommal semmi baja nem volt, néha leecsetelte és kész. Aztán még egyszer elkaptam általános iskolába( nem jött ki rendesen rajtam kicsikoromban), de ez nagyon nagyon ritkán fordul elő. Doki is meglepődött rajta mikor mentünk. Sokkal jobban féltem volna terhesen, ha azt tudom, hogy beoltattak és bármikor elkaphatom. Így én se adatom be, bár nekem fiam van, de akkor se jó felnőtt korban elkapni, sokkal súlyosabb következményei vannak. Nekem a védőnő se ajánlotta.

2012. febr. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!