Ha nincsen tömegközlekedés az ovi és a lakhelyünk között délben és a gyerekeknek viszont a falunk biztosítja a hazaszállításhoz az ovis buszt du 4-kor, akkor kötelezhet az óvónő arra, hogy délben menjek a gyerekért?
Nálunk szinte egyáltalán nincs tömegközlekedés az ovi és a lakhelyünk között,amikor született a kistesó az óvónénik jelezték,hogy menjek délben a gyerekért (busz van odafelé reggel 9-kor és visszafelé délután 3-kor),idáig jártam is érte délben autóval ,de most már lassan rá leszek kényszerülve a nagyon magas üzemanyagár miatt,hogy a falunk által biztosított óvodabuszal fog hazajönni,mert luxus kigazdálkodni a napi kétszeri oda-visza autózást amikor ingyen biztosít a falunk az óvodások hazahozatalára buszt.
Nem lusta vagyok a gyermekemmel foglakozni,nem azért nem fogom hazahozni délben,hanem ,mert rengeteget számít anyagilag az,hogy csak reggel megyek autóval oda-vissza és nem napi kétszer ,így kb 20-30 ezer forintot spórolok majd egy hónap alatt,mert annyira nincs közel az ovi.
"Nem a házirendben van benne, hanem a törvényben."
Milyen törvényben ?
"Ha a gyereknek az édesanyja otthon van egy kicsi gyerekkel, akkor csak délig maradhat óvodában, ebéd után haza kell vinni és kész."
Ez milyen törvényben szerepel ?
Még nem hallottam róla.
Én azért reménykedem benne,hogy mivel másoknál is rugalmasak voltak velünk is azok lesznek,másfél hónap múlva úgyis egész napos lesz mindenképpen,mert visszamegyek dolgozni.
Nézd, lehet,hogy fel kell venniük de!
Egy barátnőm járt úgy,hogy nagyon nem egyezett az ovival, aztán,amikor született a 3. gyerek simán bejelentették,hogy nem tudják a 2.-at felvenni,mert nincs hely. Rá két napra egy ismerős anyuka újságolta,hogy az ő nagyobbik gyerekét felvették.
A barátnőm már megbánta,hogy nem volt kicsit elnézőbb az ovinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!