Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai szobatisztaság...

Éjszakai szobatisztaság kialakulásánál hányszor pisilt be/pisil be gyermeked?

Figyelt kérdés
Tudom 5 éves korra kell kialakulnia. Kisfiam 3 éves lesz e hónapba, kb. 3 hete nincs rajta éjjel pelus. Ha jól emlékszem első 1-2 éjjel bepisilt, utána 1-2 baleset idáig. Ma éjjel nem pisilt be, csak most reggel, de észrevette és így csak az eleje csurgott ki, (de persze mosnom kell:-), hétfő és kedd éjjel viszont bepisilt.
2012. febr. 2. 06:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam is nyár óta "éjszakai szobatiszta". (márciusban lesz 3 éves)Van,hogy hetekig nem pisil be, volt,hogy egy éjszaka alatt 2x is. Ez szerintem nagyban függ attól, mennyire fáradt, mennyire alszik be mélyen. Sajna ez ezzel jár. Amikor beteg volt és éjszaka bepisilt, olyankor én 1-2 napra megint pelust adtam rá, és ha reggel üres volt, akkor megint visszaálltunk szobatisztaságra, és levettem róla éjszakára.
2012. febr. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!