Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy viselitek a mindennapi...

Hogy viselitek a mindennapi harcot a gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Minden nap ugyanaz, és már nagyon fáradt vagyok...

Húzzál már papucsot

Ne vedd le a zoknidat

De igen, kint kell sapka

Egyél már

Menjél már pisilni

Ne feküdj a földre

A szőnyegen játsz, ne a parkettán

Ne vedd el a hugodtól

Ne üsd meg a nővéred....

Ti hogy kezelitek? (a gyereket, és bennetek uralkodó feszültséget és pihenni vágyást)

2012. febr. 1. 20:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Úgy látom, akkor életkori sajátosság. Bevallom, nem ilyennek képzeltem a gyereknevelést. Hogy erről miért nem beszélnek a szülésfelkészítő tanfolymaon?

Ami szép, hogy mire nagylányom kinövi ezt a kort-ha kinövi, a kicsi pont belekerül , és lehet rosszabb lesz, mint a nagy. Aztán már csak 10 év, és megehetünk egy ebédet ugrálás nélkül vagy egy filmet is meg tudunk nézni...

Nekem az is nehéz, hogy dolgozom, és este 7-kor érek csak haza, és hétvégén is egyik nap megyek. Emellett nehéz a gyerekkel is lenni, meg a háztarást is ellátni...

2012. febr. 3. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!