Milyen balzsammal lehet kenni 2 éves gyerek haját?
A lányom 2 éves múlt novemberben, bölcsis. Hosszú, hátközépig érő vékonyabb szálú, hullámos haja van, és minden nap össze van gumizva a haja a bölcsiben. Kicsit már kezdem látni a haján ezt. Kenhetek rá esetleg nekem való nemosdki balzsamot, vagy szilikonos hajvégápolót? Nekem is ugyanolyan típusú a hajam, mint neki, és én ezeket használom rá.
Köszi a válaszokat.
én egy bőrgyógyászt vagy olyan fodrászt kérdeznék, akiben tényleg bízol.
saját véleményem szerint még nem terhelném balzsammal.
Az én 21 hós lányomnak is hullámos a haja és nagyon nehéz kifésülni. Az Avonnál van gyerekhajápoló spay, amit nem kell kimosni, tesom lányai ezt használják. Eddig a saját hajamra használt balzsamomból kentem rá óvatosan, hogy lehetőleg a fejbőrére ne kerüljön. Vettem nagyon drága abszolut bió és káros adalékok nélküli balzsamot is. Lehet, hogy jót tesz, de kifésülni ugyanolyan nehéz a babám haját. Arra gondoltam, hogy leközelebb, hajmosás előtt bekenem pár csepp langyos oliva olajjal.
Várom én is a további válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!