Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idegrendszeri éretlenség...

Idegrendszeri éretlenség betegség e egy 2 éves gyereknél? Nem súlyos, csináljuk a tsmt tornát és járunk herg úszásra

Figyelt kérdés
a másik hogy mikor látok egy vele egykorú babát aki már tök sok mindent tud az enyém még nem annyit, akkor nagyon eltudok keseredni ez normális érzés?
2012. febr. 1. 08:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

persze szívesen beszélgetek írj priviben szerintem hasznos ha az ember egy hasonló problémákkal küzdővel megtudja beszélni a gondjait. ő mindent megért és boldogan csinálja amit kérünk tőle

biztosan a te babáddal is minden rendben lesz meg a mienkkel is:) remélem

2012. febr. 2. 09:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hasonló gondokkal küzdök, ha van esetleg valamilyen fórum, ahol kifejezetten ez a téma, akkor írjátok meg légyszíves!
2013. febr. 16. 17:10
 23/25 anonim válasza:

Sziasztok. Latom ez mar regi dolog,de megirna valaki,hogy mi lett azota?

Az en fiammal is korulbelul ugyanezek a gondok vannak most...nem mutat,nem ugy figyel...tsmt csinaljuk..Koszonom elore is ha irtok.

2017. júl. 20. 13:16
 24/25 anonim válasza:
Sziasztok!A kérdés és á válaszok óta eltelt jó pár év! Most sajnos én vagyok ebben a cipőben, kisfiamnál is idegrendszeri éretlenségre úthálózat jeleket állapítottak meg, mivel 3 éves, de nem beszél folyékonyan, sok a halandzsa még nála, ezért mi is tsmtzünk! A kérdésem az lenne, hogy mennyit segített nektek a torna? Sikerült teljesen "meggyógyulni" úgy mond (vagy nem is tudom mit írjak már, úgy el vagyok keseredve), ebből az idegrendszeri éretlenségből?
2022. jan. 4. 06:05
 25/25 anonim válasza:

*Utaló jeleket

Bocsánat, csak ez a telefon folyton új szavakat dobál be!

2022. jan. 4. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!