Mennyit engedsz és mikortól ezekből a dolgokból a manódnak?
-édesség, chips, üdítő
-Tv nézés
és hasonló dolgok
Szia! Nekem nincs bajom a manózással. :) Ki hogyan szereti nevezni a Gyerekét. Szoktam én is manózni amúgy, nem tudom mi van abban furcsa?! No, mindegy.
A kérdésre válaszolva: naponta adok Kinder tejszeletet, vagy Pinguit, túró rudit, igaz van amikor nem, rendszert nem csinálok belőle. Tv-t az nézi, de inkább zenéket, mint mesét. Persze azt is. Főleg akkor teszek be neki amit szeretne nézni, amikor dolgom van. Chipset, üdítőt nem ivott még, arra ráér még bőven. Szerencsére mi sem eszünk ilyeneket. Csokit is inkább Kindereket adok, de azt ritkábban. Gyümölcsöket, joghurtokat, müzliket, gabonapelyheket kap, teljes kiőrlésű dolgokat leginkább.
Könyörgöm, miért kell lepontozni??? Hm? Most boldog lettél lepontozó? Ezt is pontozd le, de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömöd az életben!
Más: Amúgy a 3. válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Dettó ugyanez a helyzet nálunk is, nem adok se chipset, sem szénsavas üdítőt, csak rostosat, főleg ami gyereknek való!
18:04-es voltam.
Akik a kérdésre válaszoltak, köszi szépen:) Mentek a kezecskék. ;)
Én is így szeretném neveli a KISLÁNYOM (ha vkinek még nem tetszene a manó..nagyon lényeges kérdés:D:D), de nem tudom mennyire lehet száműzni az ilyen dolgokat. Mert itthon nem látja azt, hogy kólát innánk vagy chipset ennénk, de ha elmegyünk valahova vagy más gyerkőc azt eszik, akkor majd neki is az kell. Nálatok nincs csoki utáni hiszti?
A lányom 2 hónap múlva lesz 2 éves. Tv-ét csak felületesen nézi, nem nagyon köti még le. A reklámokat nagyon szereti, már mondja szlogeneket hozzájuk.
Csokit külön nem szoktam neki venni, inkább túró rudit, meg túrókrémet, főzök pudingot, stb... Persze kap néha csokit is, de nem tömöm vele. Chipset ritkán kap és akkor is csak a sima burgonyaszirmot, szereti a bulátát, így inkább azt adok neki. Kap még kekszeket, mert azokat nagyon szereti rágcsálni. Általában abból teljes kiörlésűt kap, vagy néha nagyszülőktől töltöttet(kakaósat, vaniliásat). Üditőnek csak 100%-os gyümilét vagy teát iszik. Szénsavasat nem, de azt én sem iszok, sőt semmilyen üditőt nem iszok itthon, így nincs miből kapnia... Kólát azt nem engedem egyáltalán még, hogy igyon. Később persze elkerülhetetlen lesz vendégségbe, de egyenlőre még el tudjuk kerülni, addig kerüljük. :)
Én nem tiltottam sem az édességet sem a tv nézést a gyerekemtől. Amikor kérte akkor mindig kapott. Édességet már 1 éves kora után kapott, tv-t is akkor néz amikor akar. Szerencsére egyiket sem viszi túlzásba.
Lehet hogy ez a titka hogy nem tiltom?
Egyetlen dolog amit tiltok, az a kóla. Hát könyörög is érte állandóan. Gondolom azért kell neki, mert nem kaphat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!