A bugyipelenkából mekkora méret kellhet, ha eddig az 5-ös Pamperst használtuk? Több kérdésem is lenne ehhez a témához!
Most kezdi a kisfiam a pisilést tanulni a bilibe! Bugyipelust szeretnék venni, de nem tudom melyiket! Méretileg és a márkában se vagyok biztos! Ti melyiket használjátok?
És ez ugyanúgy bírja mint a rendes pelenka?
És drágább? Vagy ugyanolyan az ára?
Éjszakára is jó?
Köszönöm szépen ha írtok!
-5-ös kell bugyiból is.
-Drágább.
-Szerintem kevesebb pisi fér bele.
-Éjjelre szerintem jobb a sima pelus.
-Mi liberot használtunk.
Köszönöm válaszaidat!
Még ha írtok, annak is örülnék és köszönöm előre is!
Szia!
Én nyáron kezdtem a fiamnak, találtam egy pelenka diszkontot, ahol 49 ft darabja a bugyisnak. Ha azt vesszük, hogy a tépőzárasoknak is ennyi (+-5 ft) akkor tök jó szerintem. Más fajtát nem próbáltam, mert baromi drágák, de ez bír annyit, mint a rendes pelus. Éjszakára is használtam bizonyos fajtáit( több fajtája van, nem mindegyi bír annyit). Én nem szobatisztaság miatt kezdtem, hanem mert egyszerűbb volt feladni rá. Most újból azt fogom venni, mert ahogy jött a hideg, a több ruha visszatértünk a tépőzárashoz, mert macerás volt ráadni. Most viszont kezdi a szobatisztaságot így visszatérünk rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!