Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lidlben kapható toujurs...

A lidlben kapható toujurs pelenka milyen? Van aki ilyent használ? 5 méret érdekelne, gumis-e, pampershez viszonyitva méret, minöség?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi azt használunk,de nem a lidlben vesszük,hanem gyógyszertárban,ott olcsóbb,100 db-os kiszerelés asszem 4000 ft körül mozog.Mi nappalra használjuk,mert a pisit éjszakára nem tartja meg,még keveset pisilő gyereknél sem.Nappalra viszont tökéletes,jól tarja a kakát,normálisan áll a gyereken(enyémek két évesek,szilárd kakiról beszélek).Gumis a combja,a füle rendesen ki van képezve,jól ragad a tépőzár,hátul viszont nem gumis a dereka(nekünk ez nem hátrány).Összességében én meg vagyok vele elégedve,a pisit kivéve.Pamperset régen használtunk,nagyjából az a minőség,a nedvszívó magját kivéve.Napppalra ajánlom,éjszakára nem!
2012. jan. 3. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi,akkor azt hiszem mégsem veszek,szeptemberben mult 2 éves a fiam nappal 2-3alkalommal bilibe pisil és kakál elég az olcsobbb pelus is ,mert cserélni kell nem hagyom egésznap ugyanabba, éjjelre gondoltam de ha sokat nem bír akkor maradunk a réginél.
2012. jan. 3. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
mi a 4-est használjuk.a fiam sokat pisil,csak pelust használ.én nagyon meg vagyok vele elégedve.baleset csak akkor fordult elő,ha teázott a kicsi.a hátulja nem gumis,oldalt viszont rugalmas.nekem nagyon bejött.ja és nem lett pöttyös a feneke tőle.
2012. jan. 3. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó pelenka.Az én kisfiam rengeteget iszik, éjszaka ritkán ázott át.Pedig este 7-től reggel 6-ig van rajta. Vastagabb,mint a pampers.Szivesen küldök,hogy kipróbáld. :)E.
2012. jan. 3. 17:45
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor egyet próbálunk,hátha nekünk is bejön.Nemrég nyilt a lidl s árban is jó lenne.
2012. jan. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!