Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Ma voltunk sebésze...

Mit tegyek? Ma voltunk sebészeten a 2 éves kisfiammal, bevolt dagadva a himvesszöje, még ilyet nem láttam.

Figyelt kérdés
felhuzták neki,és rengeteg gennyet nyomtak ki belöle,az volt délbe.most estére nemhogy bevan dagadva,hanem még olyan vörös is neki,hogy nemigaz,és még láza is lett.most alattam el.felkeltsem bevigyem ügyeletre?vagy reggel menjek vele vissza sebészetre.vagy csak hétfön.mit tegyek?ja azt mondták,h.kamillázam és este fürdéskor huzogassam neki egy picit.de ezt hogy kell pontosan?viz alatt legyen a kukija.légyszi segitsetek
2012. jan. 27. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha lázas is akkor azonnal ORVOS!!!!!!!!FERTŐZÉSE IS LEHET!!!Ügyelet most!
2012. jan. 27. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt doki lássa, inkább ügyeletre vidd el. Miért csak most nézték meg a kukacát, ha szabad tudni, előtte nem volt jele, hogy gennyes? Lehet bekerült valami ami nem oda való. Plusz a fájdalom miatt is felmehetett a láza. Doki lássa.
2012. jan. 27. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha látta orvos, majd mondd el kérlek, hogy mi lett a kisfiaddal? Mit mondtak az ügyeleten?
2012. jan. 27. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
végül is a láza lement elaludt.szerintem reggel felkel,és megyünk vissza a sebészeti ügyeletre.volt már valakinek ilyen.tiszta vörös és duzzadt kukac?szegény,de ennek ellenére nehezen de tudott pisilni,délután.éjjelre sem adtam pelust,nem merek ráadni,nehogy rosszabb legyen.de igy lehet be is fog pisilni is,kitudja.
2012. jan. 27. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha éjjel felkel,akkor mérd meg a lázát,és ha lázas azonnal vidd orvoshoz!

Szegényke..

Majd ír meg,hogy mi volt!

Jobbulást neki!

2012. jan. 27. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

2 éves fiadnak még soha nem mostad a fütyijét? :(

igen, úgy kell ahogy írtad, víz alatt hátrahúzod, de csak ameddig engedi.

én fiamnak 6 hónapos korában kezdtük el így mosni.

most 2 éves, már rendesen mossuk neki, feláll a kádban, hátrahúzom vagy ő, fürdető, lelötyböljük...

de míg be van gyulladva addig csak víz alatt kicsit húzd hátra, hogy ki tudjon alatta is tisztulni :(

szegényke, kamillás vízben fürdesd, pisilés után kamillás teával öblítsd le neki és tegyél rá gyakran körömvirág krémet.

holnap én is levinném orvoshoz, hátha adnak rá valamit. esetleg cataflam cseppet kérhetsz rá, hátha az segítene

2012. jan. 27. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd orvoshoz.
2012. jan. 28. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!