Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első ülésre lehet gyerekülést...

Első ülésre lehet gyerekülést tenni, ha nincs vagy ki van kapcsolva a légzsák?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Autós hordozót csak menetiránnyal ellentétesen, kikapcsolt légzsákkal. Normál gyerekülést bekapcsolt légzsákkal, menetiránynak megfelelően.
2012. jan. 27. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

nyáron volt a híradóban, hogy megváltoztatták.

addig úgy volt ahogy az első válaszoló írta, most meg ha minden igaz akkor csak hordozót menetiránynak háttal lehet előre betenni.

kíváncsi vagyok a többi válaszra, lehet, hogy ezt még nem hozták meg csak terv volt

2012. jan. 27. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a hordozót lehet az első ülésre bekötni, menetiránnyal ellentétesen, és légzsák kikapcsolásával. A gyerekülést nem lehet, csak hátra. Én is kíváncsi voltam, utánna is jártam.

Amúgy a rendőr csak kioktat miatta. De többnyire elfogadják, hogy ha 3 gyereked van akkor a pici utazzon hátul anyával.

2012. jan. 27. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
gyerekülést CSAK hátra lehet tenni.a 13kg-ig hordozót lehet menetíránynak háttal,kikapcsolt légzsákkal tenni.
2012. jan. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!