Milyen gyerekülést vegyek a 3 éves kisfiamnak? 9-36kg vagy 15-36kg.
Ebben a kategóriában már nincs olyan, ami dönthető. Felesleges 9-36-ost venni, főleg, hogy azok drágábbak is általában.
Legyen háttámlája (tehát ne csak ülésmagasító legyen).
Szerintem nem az a lényeg, hogy 9-től vagy 15-től, hanem, hogy 36 kg-ig. Ahol nagyobb az intervallum, ahhoz jár a szűkítő, így ugyanolyan biztonságban van benne. Mi most vettünk egyet, és tény, hogy ezeket már nem igazán lehet megdönteni, csak egészen kicsit.
Itt van:
Én meg vagyok vele elégedve.
A lényeg, hogy gyerkőccel menj, és próbáld bele. Akkorának kell lennie, hogy a bizt.öve a váll fölöttől kell induljon, és hogy overálban is be tudd kapcsolni.
Nekünk az előzővel csupán annyi bajunk volt, hogy már téli nagy ruhában nagyon szorosan tudtam csak bele csatolni. Tehát ha pl nyáron lenne ennyi idős, még vígan használhatná, de így muszáj voltunk venni egy másikat.
Mindenképpen a kisfiammal fogunk elmenni megvenni.Kiváncsi vagyok mindkét fajtára.A 15-36kg-os talán azért áll tőlem távolabb,mert nincs saját bizt.öve és túl kicsinek találom még a fiamat az autó bizt. övéhez.De nyilván ezt is ki kell majd próbálni a boltban.Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsónak:Ezt már én is nézegettem,írnál róla infót?!
Még várom a válaszokat és az ötleteket!
15-36 kgs Concordot vettünk a fiamnak. Még nem volt 3 éves, csak 3 hónap múlva töltötte, amikor az ülést kapta. A súlya 14 kg volt, de a magassága miatt kellett ez az ülés neki, hisz a 9-18kgs ülést hosszra már kinőtte.
Próbáljátok bele az ülésbe, hogy az öv jó helyen fut e.
Nálunk nagyon bevált az ülés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!