Oviba iratkozásnál is a lakcímkártya a mérvadó?
Figyelt kérdés
Ugye február 25. a beiratkozási határidő. A kislányom most bölcsibe jár, 2012.dec.31-ig vették fel ebbe a bölcsibe. Azért a jelenlegi bölcsibe jár, mert ez volt a lakcím szerint a körzetes, bár én nem ezt a bölcsit írtam első helyre.
Kérdésem: A bölcsibe iratás is úgy működik, mint a bölcsinél, hogy beírok 2-3 helyet, aztán valószínűleg a lakcím szerinti körzetibe veszik fel? Vagy az ovinál nem nézik a lakcímkártyát?
És lenne még egy kérdésem: dec. 31-ig vették fel a bölcsibe, de mikortól kérjem oviba a lányomat? Jan.1-től, vagy november 6-tól, amikoris betölti a 3. életévét?
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 27. 09:40
1/2 anonim válasza:
Nálunk (Bp) kellett a lakcímkártya. Beírattam én is több helyre (mindenhova el kellett zarándokolni, nem volt első-második-harmadik hely meg egységes nyomtatvány), négy ovi közül kettőből kapásból kitessékeltek, végül a körzetesbe vették fel nagy nehezen. Az egyik a négy közül a munkahelyem szerinti ovi volt, kellett írni kérelmet a jegyzőnek, hogy vegyék fel, de elutasított.
2/2 anonim válasza:
Előző: azt is furcsállom, hogy naptári év végéig vették fel, hisz a nevelési év május végéig tart. A kérdésedre válaszolva a biztonság kedvéért mindenképp a szülinapjától kérném a felvételét az oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!