Bölcsikezdés beszoktatás nélkül - normális ez?
Figyelt kérdés
A bölcsiben azt tanácsolták, hogy hagyjam ott egyedül már az első nap. Lehetőség van maradni, de nem javasolják, mert a tapasztalataik szerint úgy nehezebb a gyerekeknek. Fura, mert mindenhol az ellenkezőjét olvasom.
Elsején kezdünk. Egyelőre csak délelőttönként lesz bölcsis.
2012. jan. 25. 04:04
1/3 anonim válasza:
spanyolban elek ,az en kislanyom 2 evesen kezdte a bolcsit ,szinten beszoktatas nelkul.en is meglepodtem hogy nincs beszoktatas de nem volt semmivel se nehezebb mint a beszoktataos bolcsiseknek.a 2 hettol mar nem sirt es egyedul szo nelkul ment be.a lelki beszokas az 2 honapot vett igenybe. szeptember ota jar bolcsibe ,szereti es szinte haza se akar jonni. boldogan indulunk es nincs semmi problema az uton sem. szerintem a gyerekeknek mig ilyen picik nincs jol kialakult ido erzekuk. ok esemenyekhez kotik az ido mulasat. pl. ebed utan azonnal ott vagyok erted. en percre pontosan mindig egyidoben mentem erte az elso 3 honapban hogy megadjam neki a biztonsagot hogy megyek erte es nem hagytam el. ez nagyon fontos.ha mindig egyidobe mesz erte akkor nem lesz gondd a beszokassal. sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Szia, a kisfiam hétfőn kezdett a bölcsiben. Ott azt javasolták, hogy első nap még maradjak végig ott, de aztán annyira jól elvolt a fiam, hogy végül meggondolták magukat és 10 körül kérték, hogy 1-re menjek érte. És semmi baj nem volt. Tegnap már nem jött haza vele délben, azt mondta, bent akar aludni.És csak du 4-kor hoztam haza. Már most itt áll mellettem, hogy mikor megyünk már. Persze tudom, hogy lesznek még nehéz napok, de azt hiszem, hogy a beszoktatás sok gyerkőcnél nem olyan jelentős kérdés. Pedig a fiam nagyon anyás, semmi nem utalt előre a könnyű beszoktatásra.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire normalis.Itt peldaul nalunk ahova en is viszem bolcsibe...nincs beszoktatas.Azelott egy nap mielott mennenk vissza dolgozzni,kell vinni es deluten 3-4re utanna menni.Sajnos en mar 2 honapja aggodom es orlom magam,hogy mi lesz?!Az egyik baratnom kisfia egyaltalan nem sirt.Kereste es kerdezzte"anya"?.De eltereltek a figyelmet a dajkak.Mar 4 napja jar bolcsibe de azt mondja az anyukaja,hogy nem sir es szereti.Otthon nagyon rosszul etkezet de a bolcsibe ugy eszik mint egy farkas.En mar elore felek,mert az en kisfiam NAGYON ANYAS,es nagyon keveset volt gyerekek kozt,mert falunk lakunk,es itt keves a gyerek.Remelem minden jol alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!