Tudtok olyan extrém esetről, hogy nem tud beszokni a kisgyerek az oviba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 13:33
1/4 anonim válasza:
Nem olyan extrém az, nekem 2 ismerősöm gyereke is volt így. Az utolsó évet nagy nehezen kijárták de jó nagy szünetekkel azt is. Az iskolával viszont semmi gondjuk nem volt
2/4 anonim válasza:
Én magamat tudom mondani, három évet végigsírtam anno. Gyűlöltem, pedig szegény anyumék mindent megtettek. Azóta pszichológus lettem, sokat gondolkoztam az okán, de már kevésre emlékszem/emlékszünk, így rejtély maradt. :) Kíváncsi vagyok, hogy az én gyermekemmel mi lesz a helyzet... Másik két tesóm imádta az ovit amúgy, ugyanott, ugyanazoknál az óvónőknél. Meg voltak érte őrülve. :)
24 hetes várandós :)
3/4 anonim válasza:
Itt a szomszéd kislány elkezdte 3,5 évesen az ovit, de nem szerette, kivette az anyukája, 4,5 évesen újrakezdte, most nincs vele baja.
Másik ismerősöm kislánya 3 évesen kezdte, most 5 éves, utálja, minden nap szenved bent.
4/4 anonim válasza:
Szia, én is magamat mondanám, anyukám megpróbált kiscsoportba íratni, de már odáig fajult a dolog hogy ahogy ott hagyott az oviban én hánytam, rosszul voltam, vitt dokihoz azt mondta neki hogyha megtudja oldani (pont terhes volt öcsémmel) akkor maradjak otthon, mert lelki sérült leszek, a kötelező nagycsoportot már úgy ahogy végig jártam, de emlékszem nagyon sokat sírtam, utáltam, ez mind a mai napig megmaradt, suliba egyáltalán nem volt gond imádtam járni! Mostmár 29 vagyok, kislányom bölcsis, nincs vele gond (szerencsére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!