1 év körüli kicsik mit esznek meg szívesen?
Arra vagyok kíváncsi, hogy miket főztök nekik? Ha azt eszi, amit ti, akkor is lszi a konkrét ételeket írjátok. :)
Ihletet próbálok meríteni, mivel az egyévesem elvileg mindent eszik már, de gyakorlatilag az itthon főzött kajákból csak a tésztásakat eszi meg szívesen. És nem akarok minden nap tésztát adni neki, nem túl kiegyensúlyozott... :S Az üveges bébiételekből majdnem mindenfélét megeszik. Megköszönném az ötleteket.
Egyévesen már azt ették,amit mi és nem főztem nekik külön.
Kedvenc viszont mindig más volt. Előfordult,hogy egy hétig csak a tészta kellett,utána csak a husi,vagy éppen a zöldségek. A gyerekek tudják,hogy mire van szüksége a szervezetüknek.
Az én lányom sem nagyon eszik házikosztot. Pedig a dokinő is mondta, hogy 1 éves kora után eheti, amit mi. Most 11 hónapos.
De pl. szereti a túrós csigát, kalácsot krémtúróval, a kenyeret felvágottal. Ilyeneket eszik szívesen. Csak a többit nem. :(
Alapvetően én sem főznék neki külön, mert mondom, mindent ehet már és kapott is, csak nem akarja megenni azt, amit mi eszünk.... :(
Ezért kértem, hogy konkrét ételeket írjatok, hátha nem vagyok elég fantáziadús. :)
Mondjuk eddig egyáltalán nem ette meg, ami nem üvegben volt, szóval lehet, hogy a tészták az első lépés... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!