Minden kisgyerek szeret zajongani?
Zajongani, a szülő beszélgetésébe beleszövegelni, állandóan mocorogni...igen szinte minden kisgyerek szereti.
Amit esetleg megtehetsz, hogy rászólsz illetve megpróbálod elterelni a figyelmét.
Mondjuk engem személy szerint nem zavar, ha valamivel zajonganak, nekem az a halálom amikor állandóan a szavamba vágnak vagy ha valamit olvasni vagy nézni szeretnék akkor is non-stop beszélnek :)
Nem mindegyik szerencsére.Vannak csendes gyerekek is, akik szépen eljátszadoznak mindenféle csörömpölés és ordítozás nélkül is.
Helyedben füldugóval vagy fülhallgatóval nyugtatnám magamat.
Én csak emberi kereteken belül engedem zajongani őket,szóval mikor már a 25. tálat hajigálja ki a szekrényből,vagy este 8 kor ordibál akkor rászólok ,hogy csendesebben.Szomszédok,meg magam miatt is,ne hiygjétek,hogy siri csendben kell ülniük,de pl a felsőszomszédom nem szól rá a gyerekeire,hogy este 10 kor nem kellene a parkettára hajigálni az evőeszkzööket,a játékokat,toporzékolni stb és baromi fárasztó minden egyes nap ezt hallgatni.
Persze,gyerekek,szeretnek zajongani de azért nem kell barbár módjára viselkedni,kint természetesen annyit sikitoznak stb amennyit akarnak
Nem, vannak gyerekek, akik csendesek, szerények, bár nem biztos, hogy a mai világban egy csendes, visszahúzódó ember állva tud maradni.
Kell hagyni őket zajongani, máskülönben egész életedben pörölhetnél velük (fejezd már be, maradj már csöndben, miért nem nézel inkább mesét stb). De azért ha már szétmegy a fejed, meg lehet próbálni elterelni a figyelmét, még ha ennek az is az ára, hogy le kell ülnöd vele valamit csinálni, pl. építeni vagy ilyesmi. Lehet, nem lesz annyiféle kaja, viszont nem kapsz fejgörcsöt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!