Ti megengednétek a 8 éveseteknek, hogy leigya az apja söréről a habot?
Mindig ezért nyafog, hogy hadd kóstolja meg, de csak a habjááát. Emlékszem rá, az első 'piám' nekem is a sörhabvolt, amit nagy ritkán megengedtek.De nem tudom, hány évesen. Szerintem ennyire nem korán.
Amúgy a drágám onnan szedte ezt, hogy az osztálytársa is leihatja az apukájáét... Csak nekem furcsa ez? Miért kell ilyen korán elkezdeni?
Még mi magunk is ritkán iszunk alkoholt.. :/ De arra gondotlam, ha már annyira akarja, egyszer egy kis habot kaphat (úgysem fog neki ízleni, és majd leszáll róla alapon) Szerintetek? :/
Első reakcióm az volt, hogy te úr isten dehogy, de jobban belegondolva ha le nem is ihatná, de azért megkóstolhatja (mondjuk megnyalintja)
A barátjáéknál lehet apuka sokszor iszik sört ezért dicsekszik vele. Sajnos a nevelőapám is ilyen és a féltesóm szerintem már 4 éves korában itta a sörhabot (szerencsére nem lett alkoholista, de akkor is durva)
Ami még eszembe jutott az a malátaital, ami sörszerű, de alkoholmentes vagy esetleg a férjed 1X alkoholmentes sört iszik és annak leihatja a habját.
Köszi a válaszokat.
Lehet, hogy kicsit hülyén hangzik, de mi van ha ízlik neki?
Hálaisten ritkán lát olyat, hogy itthon bármit is innánk, de ha átjönnek a férjem haverjai, eleve elfogy 1-1 üveg sör. Nem akarom, hogy ez legyen neki a példa, és hogy azt higyje, hogy ez olyan jó. Szóval akkor egyszer egy alkoholmenteset hadd kóstoljon meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!