Miért alszik csak félórát ebéd után a 1,5évesem?
Figyelt kérdés
Eddig min. 1órát aludt, de tegnap már csak felet és ma is csak egy felet. Visszaaltatni sem tudom, mert jó kedvűen ébred és már nem álmos. Csökken az alvásigénye? Bár éjszaka 8-tól fél 8ig aludt most is, de éjszaka 4-5ször cicizett.... Vagy éjszaka kialudta magát?2012. jan. 23. 13:08
1/1 anonim válasza:
Az én fiamnál olyan 18 hónaposan kezdődött ez, bár korábban sem volt nagy alvó. Most még nincs 2,5éves, de elhagytuk a nappali alvást. Ma 3/4 6-kor kelt, és most fél 8-kor aludt el. Amíg erőltettem az ebéd utáni alvást, volt, hogy 1 órát szenvedtem vele, hogy aludjon, aztán este ugyanezt eljátszotta vele az apja vagy1-másfél órán keresztül, mert nem volt álmos. Íyg most nyugodtabb az életünk, bár eléggé lefáradok estére, hogy itt az 5 hónapos pici a nagy meg nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!