Mi lehet a baj? 2,5 éves kislányom a kishugi hazaérkezése óta (6 hónapja) nem hajlandó a szobájában, ágyában aludni, sem ebéd után, sem este.
Aznap, amikor hazaérkeztünk az esti lefekvésnél ordított nagyon a nagyobbik kislányom és éjjel felébredt a pici sírására.Állandóan ment a sírás, ha el is bírtam altatni a kiságyában, amikor felébredt,kezdődött minden előröl, eztán egész nap csak a nyűgösködés.Hónapokig próbáltuk, aztán feladtuk. Eleinte az ebéd utáni alvásnál együtt aludtunk,így aludt.Sokáig este,éjjel, átjárkált hozzánk,ment a sírás,stb. Próbáltam befeküdni hozzá a szobájába, de az sem ment.Nekem az nem gyere be, ha egy gyermek sírva alszik el hónapokon keresztül, így kb.3 hete teljesen magunkhoz vettük az ágyunkba. Azóta alszik rendesen.Azt tervezzük,ha hugi 1-2 éves lesz, akkor egy közös szobába tesszük őket és így hátha "kiszokik" tőlünk.
Ha elmegyek itthonról bárhová, mindig ordít, talán fél, hogy nem jövök vissza,mint amikor elindultam a kórháza szülni. Lehet,a napokig külön lét viselte meg ennyire....nem tudom.Szeparációs félelem esetleg? Van, hogy nem engedi, hogy a párom hozzám érjen....ki akar tulajdonítani magának? Nem értem és tanácstalan vagyok!
Mi a baj? Egyértelműen a kistestvér. :)
A kistestvér hol alszik (mikor hazahoztátok, hol aludt?), azt nem írtad. Egy szobában veletek...?
Mielőtt elmentél a kórházba, megmondtátok neki, hogy most anya egy ideig nem jön vissza, mert kijön a hasából a kistestvér a kórházban, és majd együtt jönnek haza? Beszélgettetek korábban arról, miért nő a hasad, és mi az a kistestvér? Ezt hogy fogadta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!