Mit szólnátok hozzá ha kiderülne, hogy a volt feleségetek új élettársa együtt fürdik a 8, és a 5 éves kislányokkal?
Végigolvasva érdekes dolog,de szerintem ki,hogy fogja föl.
Ha ez velem történne én lelki beteg lennék az tuti.(Ha az én lányommal történne,vagy esetleg a fiammal az ujj anyuka álltal).Nem vagyunk egyformák.
A családon belül sem itélem el az ilyent,az ök bajuk.
Például Amerikában ez természetes dolog,hogy nagy korban is mesztelenül járkálnak egymás szeme láttára.
De szerintem az sem természetes ami velem van.Nállunk nem volt ilyen,én semit sem tudtam az anyurol meg apurol. Soha semmit nem ládtam és nem is mondtak. Amikor eljött az idő,szégyeltem kérdezni,de szerintem ugy sem kaptam volna vállaszt. A lényeg az,hogy 100% szégyelös vagyok,a férjem elött is ami nem természetes.Nem is érzem jol magam.
Amiért nem titok a másik nem,attol még nem lessznek a gyerekek késöbb bajban mert hogy..K..lesznek. Ez nevelés és öröklő is.Talán csak nem lesznek szégyelösök,ami nem baj.Szerintem is beszéld meg a velük,és kérdezd meg mi a szándékuk evel. Ha nem molesztál,talán nincs probléma.
Szerintem ilyenkor az is elég lenne,ha csak nem takargat,attol még nem kell velük fürödni.
Bocsi,de mekkora káduk van? Hogyan férnek el?
De ha az udvaron a medence ahol ez történi,akkor azt bárki észreveszi ami a fiut nem zavarja.
Akkor viszont ö nudizni is jár ami elfogadott,és sokak számára irigylésre méltó,amit nem igazán vallunk be.
Jó,megkérdezted mer zavar téged,de szerintem sem tudsz tenni ellene,ha csak majd a lányok nem beszélnek.
Figyeld a lányokat és ha kiegyesulyozott boldog lányok,akkor ott nincs baj.Sok sikert és ha nem tudsz ellene tenni,probád meg elfogadi mert csak tönkreteszed magad. Tudod egyszer mindenre fényderül és bizz benn,hogy nem lessz baj,talán csak van annyi esze a fiunak,hogy nem követ el hülyeséget.Szia.
Nem sok esze van az exednek. Nem normális dolog, igenis, verd ki a tamtamot, a férjem nem hajlandó gatya nélkül fürdeni a gyerekeinkkel, és soha nem is akarta. És nem kell ahhoz perverznek lenni, nem illendő, nem egészséges dolog.
Hiába szülő valaki - pláne ha nem az - szerintem senki ne meztelenkedjen a gyerekei előtt - a hálószobai aktust sem előttük rendezzük le, akkor miért kell ilyesmit látniuk, vagy átélniük.
Irány a gyámügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!