Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok hozzá ha kiderül...

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne, hogy a volt feleségetek új élettársa együtt fürdik a 8, és a 5 éves kislányokkal?

Figyelt kérdés
(mesztelenül, egy kádban)
2009. máj. 28. 14:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Szia, figyelj van ahol ez elfogadott igen, de szerintem ez akkorsem normális dolog. Mindenképpen rossz hatással van a szexuális fejlődésükre, ugyanis pont abban a korban vannak. Most még nem is fog látszani rajtuk, de az érdeklődés már érezhető, és mondjuk a nagyobbik lányod pl amikor már 10-12 éves lesz, nem is lesz szégyenlős egy férfi előtt sem, és nem fog zavarba jönni egy fütyi láttán. Az pedig már komoly probléma lesz ugyanis ezáltal elég korán fogja kezdeni. A szexuális fantáziájuk kezd beindulni, akarva akaratlanul és még nincsenek abban a korban hogy ez megtörténjen. Az exed meg a pasija valószinűleg abban a hitben vannak hogy ez nem ártalmas és családban marad. De mindenképpen mondd meg nekik hogy ez nagyon árt, és nem most hanem később fog kijönni. És a lányokkal is beszélj erről, csak nem úgy hogy érezzék hogy ez rossz és ne hagyjon bennük nyomot, különben a kiváncsiságuk fantáziába megy át.
2009. máj. 28. 21:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem az hogy elváltatok, nem jelenti azt, hogy nincs beleszólásod a lányaiddal kapcsolatos ügyekbe! Ha ez neked nem tetszik (szerintem teljesen jogosan), akkor szólni kell. Ha a volt párod, se lát, se hall, akkor a mostani pasinak szólj, ha az nem válik be, akkor lépj tovább. Ne hagyd annyiban, nem veled élnek, de te vagy az édesapjuk! És beszélj a lányokkal is, talán ők sem örülnek ennek és lehet, hogy ha beszélsz velük, ők fognak szólnak az édesanyjuknak.
2009. máj. 29. 07:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva érdekes dolog,de szerintem ki,hogy fogja föl.

Ha ez velem történne én lelki beteg lennék az tuti.(Ha az én lányommal történne,vagy esetleg a fiammal az ujj anyuka álltal).Nem vagyunk egyformák.

A családon belül sem itélem el az ilyent,az ök bajuk.

Például Amerikában ez természetes dolog,hogy nagy korban is mesztelenül járkálnak egymás szeme láttára.

De szerintem az sem természetes ami velem van.Nállunk nem volt ilyen,én semit sem tudtam az anyurol meg apurol. Soha semmit nem ládtam és nem is mondtak. Amikor eljött az idő,szégyeltem kérdezni,de szerintem ugy sem kaptam volna vállaszt. A lényeg az,hogy 100% szégyelös vagyok,a férjem elött is ami nem természetes.Nem is érzem jol magam.

Amiért nem titok a másik nem,attol még nem lessznek a gyerekek késöbb bajban mert hogy..K..lesznek. Ez nevelés és öröklő is.Talán csak nem lesznek szégyelösök,ami nem baj.Szerintem is beszéld meg a velük,és kérdezd meg mi a szándékuk evel. Ha nem molesztál,talán nincs probléma.

Szerintem ilyenkor az is elég lenne,ha csak nem takargat,attol még nem kell velük fürödni.

Bocsi,de mekkora káduk van? Hogyan férnek el?

De ha az udvaron a medence ahol ez történi,akkor azt bárki észreveszi ami a fiut nem zavarja.

Akkor viszont ö nudizni is jár ami elfogadott,és sokak számára irigylésre méltó,amit nem igazán vallunk be.

Jó,megkérdezted mer zavar téged,de szerintem sem tudsz tenni ellene,ha csak majd a lányok nem beszélnek.

Figyeld a lányokat és ha kiegyesulyozott boldog lányok,akkor ott nincs baj.Sok sikert és ha nem tudsz ellene tenni,probád meg elfogadi mert csak tönkreteszed magad. Tudod egyszer mindenre fényderül és bizz benn,hogy nem lessz baj,talán csak van annyi esze a fiunak,hogy nem követ el hülyeséget.Szia.

2009. máj. 29. 09:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Értem amit mondassz, de jó volna nem megvárni azt, hogy baj legyen. Elég csak egyszer megtörténnie, hogy a lányok sérüljenek ez azt hiszem nem hit kérdése. Én sem engedném meg, hogy a párom (nő létére) ilyet tegyen a lányaim előtt, mondjuk Hála Istennek ez a veszély nem áll fent. :)
2009. máj. 29. 13:23
 25/25 anonim ***** válasza:
83%

Nem sok esze van az exednek. Nem normális dolog, igenis, verd ki a tamtamot, a férjem nem hajlandó gatya nélkül fürdeni a gyerekeinkkel, és soha nem is akarta. És nem kell ahhoz perverznek lenni, nem illendő, nem egészséges dolog.

Hiába szülő valaki - pláne ha nem az - szerintem senki ne meztelenkedjen a gyerekei előtt - a hálószobai aktust sem előttük rendezzük le, akkor miért kell ilyesmit látniuk, vagy átélniük.

Irány a gyámügy!

2009. jún. 19. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!