Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok hozzá ha kiderül...

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne, hogy a volt feleségetek új élettársa együtt fürdik a 8, és a 5 éves kislányokkal?

Figyelt kérdés
(mesztelenül, egy kádban)
2009. máj. 28. 14:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
én nem hagynám annyiban.egy 4 hós kislány anyukája vagyok és tuti kiverném a bálhét az 1000%.te se hagyd anyiban!!!!cselekedj mert az nem helyes ha idegen férfival fürdenek együtt.szerintem ilyen korban már az sem helyes ha az édesapjukkal fürdenének mivel kislányok!!
2009. máj. 28. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
6 és 9 éves lányaim is vannak, de az udvari medencében még csak hagyján, hogy ők is együtt fürdenek az apjukkal, hiszen fürdőruha van mindenkin, viszont eszükbe sem jut, hogy a fürdőben is együtt fürödjenek! Pedig vérszerinti gyerekei! Nem kell ennek a fiatal férfinek sem együtt fürdeni a gyerekeiddel! Nyugodtan beszéljétek meg, hogy te ezt nem helyesled!
2009. máj. 28. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kétélű dolog!Mivel nem ismerjük a szereplőket,nehéz bármit is mondani.DE!Nem biztos,h bármi rosszat akar a pasas.Lehet,h te liheged túl és okot akarsz találni,h eltávolítsd a családod közeléből.TAPASZTALATBÓL írom.Nekem a volt férjem csinálta meg uezt(már régen,12 évvel ezelőtt.A fiam 5 éves volt,és "túl" jó kapcsolatban volt az akkori párommal.Ők is fürödtek együtt.Na,több se kellett az exemnek,ügyvéd,IGAZSÁGÜGYI PSZICHOLÓGUS(a tudtom nélkül,holott a gyereknek én voltam/vagyok a gyámja).És tudod mi lett a vége?SEMMI,ugyanis nem történt SEMMI,és hátsó szándék se volt a páromban.De azért lett következménye,mivel a kapcsolatom tönkrement(onnantól utálták egymást a párom és az exem,ami vhol érthető),a gyerekem pedig a mai napig haragszik az apjára(17 éves)mert ő úgy élte meg,h el akarja tőlem venni(ettől függetlenül teljesen jó a kapcsolatom a volt férjemmel,mert voltam/vagyok annyira intelligens,h ezt és a többi hülyeségét a gyerek iránti szeretetének tudom be,holott hajszál híján tönkre vágta az életemet már többször is)...szval nagyon gondold végig,h mit és hogyan teszel!A helyedben én leülnék a gyerekek anyjával beszélni,és utána lépnék.
2009. máj. 28. 15:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem helyes, mégha nincs benne hátsó szándék akkor sem. Ez a szexuális fejlődésüket és fantáziájukat rontja egy olyan irányba ami semmiképpen nem helyes.
2009. máj. 28. 15:37
 15/25 A kérdező kommentje:

Sokan nem értették a kérdést, vagy félreolvasták :I

A volt feleségem élettársával egy kádban fürdenek a lányaim, mesztelenül. A lányok meg is említették, hogy milyen nagy fütyije van a pasasnak. Már azt is kérdezték tőlem, hogy milyen az enyém :S Az én párom mellét (aki nem a gyerekek anyja) folyton nézik, figyelik (lányok létére...hát akkor egy pasasét?). Tehát, valszleg már abban a korban vannak, hogy érdekli őket. Eszem ágában sincs eltávolítani az exem közeléből a fazont, mert addig van nyugtom, míg ő szerelmes... de ez akkor is megbotránkoztató szerintem. És mi lesz, ha nem jön össze a kapcsolat? Jön egy újabb fazon, szintén mesztelenül? Azért mindennek van határa!

2009. máj. 28. 15:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én az nem értem, hogy miért nincs ennyi esze az új pasinak? Tudhatná, h ebből baj lesz, vagy lehet, h a lányok szégyellősek, de nem merik mondani, nehogy otthon ebből konfliktus legyen. Nekem is van lányom de én nem engedném, h egy férfival fürödjön aki ráadásul az nem is az apja. És ilyenkor az anya is ott van? Vagy ő nem is látja, h mi folyik ott? Szerintem nagyon felelőtlen anya az ilyen.

Azért meg nem hiszem, h bántani kéne az apát mert elvált. Nem voltunk ott, nem ismerjük őket, nem tudjuk miért mentek szét. Nincs hozzá közünk.

De Apuka én ezt a fürdés témát megbeszélném a hapsival. Ne hagyd. Majd 15-16 éves korukba is velük fog fürdeni??? Nem tiszta az ürge.

2009. máj. 28. 16:18
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
VÀLASZADÒK!!!Ha nem tudtok értelmes választ adni a kérdezonek akkor mi a ...-ért írtok? A hulye véleményeteket tartsátok meg magatoknak!!!
2009. máj. 28. 16:55
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom az exed is velük együtt fürdik.Tényleg nem ismerjük a családot,nem vonhatunk le következtetést.Ha az exed látná,hogy baj van lépne,annyira egy anya sem hülye.Mert egy dolog,hogy ha molesztálná őket,nem látná meg nem tudna róla mert a gyerekek sem beszélnek erről,de akkor azt csak észrevenné,hogy nem közelednek az új pasi felé.Az,hogy mekkora a brokija az új pasinak,hát istenem,olyan korban vannak,hogy érdekli őket a nemiség.Mondjuk azért már elég nagyon,talán nem kellene tök pucéran előttük fürdenie,de lehet csak arra törekednek,hogy ne legyenek szégyenlősek.Most ezt nem naivitásból mondom,de nálunk sem volt olyan ,hogy takargattuk magunkat.Hát nemtudom.beszél a feleségeddel aztán ennyi.Miért tőlünk vársz választ????
2009. máj. 28. 17:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen kíváncsi vok, hogy csak nekem megbotránkozató, vagy van egy réteg, ahol ez teljesen megszokott. Az exel beszélni sajnos nem lehet, rózsaszín ködfelhőbe van burkolózva.. (mondjuk az agya mindig homály..)
2009. máj. 28. 18:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én végig olvasva és végig gondolva az egészet nagyon egyet értek veled. Van egy 10 éves fiam és egy 4 éves lányom. A férjem nem fürdik együtt a lánnyal meztelenül pedig a saját lánya. Persze nyilván a neveltetés is teszi.

Szerintem próbálj meg beszélni a feleségeddel vagy a pasival ha normálisan lehet vele beszélni. Mond el hogy neked ez nem teszik és felháborító. Ha nincs eredménye másol kell megoldást találni, gyámügy vagy hasonló. Ne hagyd annyiba. Esetleg ha más pasija lesz majd azok is így fognak fürdeni vele. Normális ember nem tesz ilyet más gyerekével szerintem.

2009. máj. 28. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!