Mennyit alszik két és fél éves babátok naponta?
Figyelt kérdés
Mert nekem csak 10 órát, szerintem kevés :( Délután alszik kettős, este 11-től 7-ig. Néha már nem is akar délután aludna, de olyan kor este hamarább elalszik.2012. jan. 22. 14:46
1/8 anonim válasza:
Nekem már van hogy nem is alszik délután.... :S
Azután ált. 1-2 nap múlva meg 3 órát is alszik egyhuzamban. Este 10-7ig kb. alszik.
2/8 anonim válasza:
Nekünk 22-től alszik kb. fél 8-ig, délután pedig 14-16-ig, Persze ez nem mindig sikerül így. 4-kor viszont stabilan keltjük, hogy este ne 11-kor aludjon el. Így is néha 23óra lesz belőle. Van hogy délután nem hajlandó aludni, akkor este 9-kor már ágyban van.
3/8 anonim válasza:
Nálunk is 11-7, de délután többet alszik. 2 óra után sokszor ébred, de még vissza tudom altatni, 3-3,5 megvan sokszor.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is kb. úgy működik, mint a 2. válaszolónál. Viszont a fiam reggel szeret lustálkodni, 9-ig is aludna, ha hagynám, 8-kor fel szoktam ébreszteni. Ő sem alszik el este 10 előtt és ha du. alszik, 4-nél tovább nem hagyom, mert akkor este 11-ig is fent lenne. Viszont egyre gyakrabban hagyja ki a du.-i alvást. Most 2 éves 3 hónapos.
5/8 anonim válasza:
fiam este 10-7-ig alszik,de legkésöbb 8 körül fenn van.fél 1 körül megyünk feküdni,változó hogy mikor alszik el,de legkésöbb fél 3-kor ébresztő van,mert akkor este 11-ig is fenn kukorékolna.
6/8 anonim válasza:
Az en lanyom 2 eves es 1 honapos es osszessegeben kb 11 orat alszik egy nap. Este 10-nel elobb sosem alszik el, reggel fel 7-kor keltem, mert megyunk bolcsibe en meg utana dolgozni. Bolcsiben atlag 2 orat alszik delutanonkent. Hetvegenkent, amikor itthon vagyunk, akkor is este 10-kor alszik el, reggel 7-fel 8 korul kel es delutan alszik meg 2-3 orat, ha alszik, mert ma pl nem akart aludni es most mar le se rakom, mert akkor este nem fog idoben elaludni.
7/8 anonim válasza:
2,5 ebes kislanyom sajnos mar nagyon ritkan alszik nappal.Egy heten kb 2 alkalommal ha alszik. Este olyan 9,10 orakor alszik el, reggel 8, 9 kor ebred. Altalaban hagyom aludni ameddig megebred, mert tudom hogy delutan ugysem pihen, pedig meg jo lenne.
8/8 anonim válasza:
kb 9 órát este, és 2 órát délután
sztem azért minimum ennyire még szükségük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!