Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beöntés után mikor kakil egy...

Beöntés után mikor kakil egy kisgyerek általában? Nektek mi vált be székrekedésre?

Figyelt kérdés

Mostanában székrekedéssel küszködünk...van úgy, hogy 5-6 napig nem kakil, pedig kapja a rostos kaját, gyümölcsöt, vizet, székletlazítót..stb. Már szinte mindent kipróbáltunk.

A leghosszabb idő 7 nap volt, beöntést kapott a klinikán.

3 éves kisfiú, az ovi kezdete óta vannak gondok.

Nektek mi vált be székrekedésre?

2012. jan. 21. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez a helyzet. 3-4 napig semmi mi is kipróbátunk már a héten mindent inger van csak nem meri kinyomni inkább visszatartja. Ittunk szilva levet, szilva lekvárt, aszalt szilvát, levest eszik, iszik és semmi szaladgál majd közli h nem kell kakálni. Én is elvagyok keseredve nekünk a kórház tett be 2 hete kruppos roham miatt voltunk bent azóta kínlódunk. remélem nálatok is megoldódik majd. Ma kúp hatására kakált egy nagy adagot holnap keresek valami homeopátiás dolgot mert a leovaloc már nem segít. Majd írok ha siker van nálunk. Kitartás.
2012. jan. 29. 14:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Mi most a Duphalac-ot használjuk, de nem mondanám, hogy nagyon bevált volna... HOlnap megint ki kell vinnem beöntésre, teljesen tanácstalan vagyok, mindent úgy csináltunk, ahogy a doki javasolta (gasztroenterológus).

Mi is voltunk bent kruppos rohammal is már 2szer.

Csak remélni tudom,hogy egyszer megint minden rendben lesz. 3 éves koráig semmi baj nem volt a kakilással. Írj majd, hogy nálatok hogy alakulnak a dolgok.

2012. jan. 29. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia ma teljesen egyedül produkált igaz tegnap a bio boltban vettem lenmagot, meg teljes kiörlésű műzlit. Este lenmagos joghurtot evett, reggel pedig a műzlit és rengeteg teát ivott lehet csak véletlen de örölünk. És ma még szóba sem jött a kakálás nem szóltam neki. Jó lenne túl esni rajta mert már én is teljesen kivagyok. Remélem nálatok is rendeződik lassan. Kitartás tudom milyen :( És írj ha van változás.

Jutka anya.

2012. jan. 30. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok,csatlakozom hozzátok én is.A fiam,miota elhagytuk nappalra a pelust,azota csak 3-4,az utobbi idoben 5 naponként kakál.Mi is már a duphalackot isszuk,de hiába inger van,ha visszatartja.Borzaszto nézni,hogy futkározik a lakásban,és nem nyomja ki.Tegnap leforráztam az aszalt szilvát és annak a levét itattam vele,mert már én is teljesen kifogytam az otletekbol.Délután aztán meglett az eredmény és még késo este is,de hogy legkozelebb megint mikor fog azt nem tudom.Ja és még melegen itattam meg vele,talán az segített neki.
2012. ápr. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!