Beöntés után mikor kakil egy kisgyerek általában? Nektek mi vált be székrekedésre?
Mostanában székrekedéssel küszködünk...van úgy, hogy 5-6 napig nem kakil, pedig kapja a rostos kaját, gyümölcsöt, vizet, székletlazítót..stb. Már szinte mindent kipróbáltunk.
A leghosszabb idő 7 nap volt, beöntést kapott a klinikán.
3 éves kisfiú, az ovi kezdete óta vannak gondok.
Nektek mi vált be székrekedésre?
Mi most a Duphalac-ot használjuk, de nem mondanám, hogy nagyon bevált volna... HOlnap megint ki kell vinnem beöntésre, teljesen tanácstalan vagyok, mindent úgy csináltunk, ahogy a doki javasolta (gasztroenterológus).
Mi is voltunk bent kruppos rohammal is már 2szer.
Csak remélni tudom,hogy egyszer megint minden rendben lesz. 3 éves koráig semmi baj nem volt a kakilással. Írj majd, hogy nálatok hogy alakulnak a dolgok.
Szia ma teljesen egyedül produkált igaz tegnap a bio boltban vettem lenmagot, meg teljes kiörlésű műzlit. Este lenmagos joghurtot evett, reggel pedig a műzlit és rengeteg teát ivott lehet csak véletlen de örölünk. És ma még szóba sem jött a kakálás nem szóltam neki. Jó lenne túl esni rajta mert már én is teljesen kivagyok. Remélem nálatok is rendeződik lassan. Kitartás tudom milyen :( És írj ha van változás.
Jutka anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!