Aki használ 2 éves gyerek és baba mellett tesófellépőt babakocsira hogy vált be? Nem rúgsz bele menés közben?
Szia!
Mi is próbáltuk a testvérfellépőt, de nagyon nem vált be! A babakocsink is nehéz, masszív típus, plusz a két gyerek ezzel a szerkezettel-alig bírtam vele közlekedni.
Végül úgy döntöttünk,hogy veszünk egy testvérfellépős babakocsit. És igen ez bevált-a könnyebb kocsi,és a praktikusan a kocsi vázába beépített fellépő, amire felállhat a nagyobb gyerek-megkönnyítették a közlekedést.
Ilyen kocsi pl. a peg perego p3,vagy amit mi vettünk az a top rider bs05 go and ride.
Üdv,
egy 3 éves és egy 5 hónapos fiúk anyukája
ui: a teszveszen vettünk mi is babakocsit
előző vagyok.
Mi úgy oldottuk meg, hogy amíg pici és nem ül, addig a babakocsira csatlakoztatható bébihordóban van a kisebbik fiam, így a nagyobb rá tud állni a fellépőre. Attól az 1-1,5 órától,amíg a pici a bébihordóban van , nem lesz semmi baja.
Ja, és a sportrész huzatát pedig levettem. Én ennyit tudtam segíteni, nekünk úgy tűnik, hogy beválik ez a megoldás.
Üdv,
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!