Gyermekem 4 hónap híjján 3 éves lesz amikor érkezik a kistestvér, hogy csináljam a szobatisztaságot?
Még nem tudtunk megszabadulni a pelustól, mert bár már sokszor belekakilt és belepisilt a wc-be (volt hogy szólt, volt hogy én gondoltam hogy kell és vittem) a legtöbbször nem érdekli és nem is akar máshova kakilni, pisilni mint a pelus. Gondoltam nyáron majd már biztos könnyű menet lesz, de nyár elején érkezik a kistesó, jó lenne valahogy még előtte letudni mert gondolom egy újszülöttel a karomon nem lenne egyszerű... Hogy csináljam szerintetek?
Most 2 éves 4 hónapos
Nem tudom, segít-e, ha leírom a mi esetünket.
A fiam ápr.-ban született, akkor volt 2 év 4 hónapos a lányom, még full pelenkás. Nyáron (júliusban), sok hasztalan próbálkozás után a kiccsajnak bekattant, hogy ezentúl szobatiszta lesz. Majdnem pontosan 2 és fél éves volt.
Igen, néha tényleg visítani tudtam volna, amikor pisitakarítás közben a pici torkaszakadtából sírt, és nem tudtam felvenni, de utólag beláttam, hogy 5 ilyen perctől senkinek nem lesz semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!