Át szeretném szoktatni másik alvó kedvencre a a fiamat (22 hós), hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Most egy macival alszik de már nagyon rossz állapotban van és sajnos nem találtam ilyen macit sehol. Egy kutyusra szeretném átszoktatni. Akinek sikerült hogy csinálta? Az a baj hogy nagyon ragaszkodik ehhez a macihoz, nem csak alszik vele, hanem van hogy csak úgy felveszi és cumizik. Ha nyűgös akkor megnyugtatja. Tudom nehéz lesz, tudnátok tanácsot vagy ötletet adni hogy csináljam?2012. jan. 20. 13:30
21/26 anonim válasza:
Csak azért írok, mert úgy emlékszem, nekünk van ilyen macink. A héten nem ígérem, mert beteg a gyerek, de utána áttúrom az eltett játékokat, és ha megtalálom, írok neked privit.
22/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: köszönöm szépen, nagyon rendes tőled.
2012. jan. 22. 21:34
23/26 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló férje vagyok. Dereng a mackó nekem is, de a mi gyerekünknek egy azonosítatlan "Jószág" nevű állatkája van, a 13 különböző mackóval nem kezdett semmit, így dobozoltuk, meg néhányat "kölcsön" odaajándékoztuk más kisgyerekesnek, akiknek inkább szüksége volt rá. De mindjárt fejest ugrok a padlás dobozába. :)
Remélem, meglesz, ha nem, akkor bocsánat a hamis reményért! :(
24/26 anonim válasza:
Szerintem is esélytelen az átszoktatás. A tesóm lánya már hat éves, van egy kacsája, ami már szanaszét szakadt. Ovis volt, amikor szétszakadt először a kacsa hasán a ruha. Rohant be a csoportba ordítva, hogy: óvó néni! Édesnek kilóg a beleeee!!!
25/26 A kérdező kommentje:
Igen már belátom hogy nem lehet átszoktatni és eszemben sincs elvenni tőle. Írtam a Tesconak is emailt, ahogy tanácsolta egy válaszoló, eddig még nem érkezett válasz. 21.44-es: még egyszer köszönöm nektek hogy megnézitek van-e.
2012. jan. 23. 16:02
26/26 anonim válasza:
A maciajánló vagyok
Itthon nincs, körbetelefonálom a mamákat, hátha náluk van. (Ami nálunk nem fér, azt ők raktározzák, míg a tesóinknak is lesz gyereke.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!