Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Át szeretném szoktatni másik...

Át szeretném szoktatni másik alvó kedvencre a a fiamat (22 hós), hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Most egy macival alszik de már nagyon rossz állapotban van és sajnos nem találtam ilyen macit sehol. Egy kutyusra szeretném átszoktatni. Akinek sikerült hogy csinálta? Az a baj hogy nagyon ragaszkodik ehhez a macihoz, nem csak alszik vele, hanem van hogy csak úgy felveszi és cumizik. Ha nyűgös akkor megnyugtatja. Tudom nehéz lesz, tudnátok tanácsot vagy ötletet adni hogy csináljam?
2012. jan. 20. 13:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem, ez nem fog menni. Ha a macit szereti, akkor te bármit csinálhatsz azzal a kutyával.

Vigyázzatok nagyon a macira, ha lehet ne vigyétek ki az utcára, mindig csak otthon legyen vele. Próbáld meg, hogy a kutya legyen a kinti.

2012. jan. 20. 13:33
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk ugyanez van, szintén mackó :) Én fel is adtam, mert most már beletörődtem, hogy a gyerek választ, és nem tudni, mi alapján. Most már igyekszem inkább vigyázni arra a mackóra, mint valami gyémántra :)
2012. jan. 20. 13:33
 3/26 anonim ***** válasza:
55%

Drágám te mit szolnál ha anyád azt mondaná, hogy kislányom a férjed már annyira elhasznált kérlek aludj mással ezek után. Nesze itt a józsika sokkal, szebb és puhább.

sógornöm ruhát varrt a kedvencnek, méghozzá úgy hogy teljesen bele passzol. pedig soha nem varrt, de fogta és szépen hétröl hétre mindig lemárt és varrt egy darabot hozzá.

2012. jan. 20. 13:34
 4/26 Alinaaa ***** válasza:
78%

Sok sikert:) Nekem 4 és féléve nem sikerül:)

Sokszor kimosni is nehéz. Ovibais hordja. És a gombóc a sapkáján már 4x lett újitva.

2012. jan. 20. 13:35
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

1.vagyok

Nekünk amúgy elefánt van.

Most kezdte pár hete az ovit, de megdumáltam, hogy az elefánt marad itthon, az oviban macija van (azzal alszik). Ezt így klasszul megértette, de azért más egy 3 éves, és egy nem egész 2 éves.

Szóval volt itthon másik tök ugyanolyan elefánt is, mint az első, de felismeri, nem kell neki az sem.

Így nagyon vigyázunk az elefántra :)

2012. jan. 20. 13:36
 6/26 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem lehet es nem is szabad elvenni tole, nagyon nagy tores lenne neki. Rengeteg ismerosunk gyerekenek van ilyen kedvence, nemelyik mar rongyos allapotban van, de senki nem vette el a gyereketol. Az nem baj, h rossz allapotban van, mosd ki, varrd meg, de ne vedd el. A legfontosabb, h vigyazzatok ra. Tesomeknal elofordult, h 100 km utan vissza kellett forduljanak a kedvencert.

En kislanyom 5 eves lesz lassan, neki hapija van, ez az en pizsama felsom, nem lehet semmi masra kicserelni, csak ezzel tud aludni. Szerencsere mar nem hurcibalja maga utan mindenhova, de regen vittuk a boltba is.

2012. jan. 20. 13:38
 7/26 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, te is annyit értesz a gyereklélektanhoz, mint tyúk az ábécéhez...
2012. jan. 20. 13:42
 8/26 anonim ***** válasza:
17%
Na ezért kötném én egy alapozó tanfolyam elvégzéséhez a szülőséget.
2012. jan. 20. 13:46
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjátok már békén, attól ő még nem s*za*ranya.
2012. jan. 20. 13:49
 10/26 anonim ***** válasza:
79%

nekünk majmunk van :)) az szent és sérthetetlen, a maki meg a cumi együtt jár, ha beteszi a cumit, kell a maki is :D és így nyugtatja magát

ezen kívül van a banda, ez még 3 plüss, de azok csak másodhegedűsök, a makit nem pótolhatja semmi

szóval szerintem sem fogod tudni átszoktatni, mert azt szerette meg

off

nem tudom miért kell így leteremteni szegény kérdezőt ezért a kérdésért, gondolom már elég sz@r állapotban van a maci, (ahogy a mi makink is) ezért kérdezte

2012. jan. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!