Nem akar ebédelni az oviba, és ott aztalnál sem akar megülni. Most van a beszoktatása. Hozzá fog szokni hamarosan?
Figyelt kérdés
most kezdtük az ovit,3.nap.nagyon ügyes,nem sír,nem nyafog.első perctól egyedül volt ott mert nem volt beszoktatás csak bevittem otthagytam és ebéd után megyek érte.nagyon dícsérik az ovónők,de nem eszik és sehogy nem akar megülnio az asztalnál.itthon pedig szépen megül addig még azt nem mondom neki,hogy mehet igaz fél percenként menne,de direkt húzom,hogy szokja,volt más is igy?hozzáfog szokni?2012. jan. 18. 13:13
1/9 anonim válasza:
Nekem is mondogatták az elején, hogy egyfolytában ficereg, nem ül meg egyhelyben, meg az is gond volt, hogy minden gyereknek megvan a helye hogy hol ül evéskor, és ő volt, hogy másik helyre akart ülni, nem a saját helyére. De idővel megszokta, azt is, hogy hova kell ülnie, és azt is hogy szépen üljön és egyen. Ez kb 2 hét alatt állt helyre a kislányom fejében.
2/9 anonim válasza:
Én lányom is most kezdett, igaz ő megül az asztalnál, viszont ő sem akar enni.
Azt mondják az óvónénik, gyereke válogatja: valamelyik nem alszik bent, valamelyik nem eszik, valamelyik nem megy vécére, stb.
Hát a mi gyerekünk a nem evős fajta, de majd megváltoznak. Most meg kell szokniuk a társaságot, az új szabályokat, az új "főnököt" - eddig te voltál, most az óvónéni.
3/9 A kérdező kommentje:
jó hogy írtatok,köszi kicsit megnyugodtam,igen első nap wc-re se ment csak mikor már nagyon kelett.most megy és pár falatot ugyan eszik de nem akar megülni,gondolom a sok új játék még vonza őt.vegyes csopotba jár,igy nem nagyon erőltetik.remélem ő is megszokja majd.
2012. jan. 18. 14:14
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy megvaltozik. Kisfiamnal a meseolvasassal voltak gondok. Az oviba meg a bolcsibe is van ilyen 20-30 perces meselo foglakozas, hogy a gyerkek leulnek korbe es a bolcsis vagy ovis neni mesel nekik. Na, en mar elore ketsegbe voltam esve mert az en fiam nem ul meg egyetlen egy mesekonyvel sem. Ha elkezdek neki meselni ugy otthoagy mint a fene. Meg kis bolcsis volt amikor lattam, hogy a nagyobbak csoportjaba meg az ovodaba (nallunk egy fedel alatt van csak masik terem) ulnek a gyerekek, fognak egy egy pluss jatekot vagy kisparnat van aki az ujjat szopizza vagy tatott szajjal bamulja a meseolvasast. Van egy nagy rongy tabla felakasztva es neha ragasztanak ra mindenfele mesehost amikozben meselnek stb. Mikor szoltak, hogy most mar megy at a nagyobbak csoprotjaba tudtam, hogy o nem fog megulni es hallgatni a meset. Nem is tette 1-2 hetig aztan o is odatarsult. Talalt maganak egy katicabogar alaku parnat es mindig arra ul es hallgatja a meset ahogy a tobbiek. Itthon viszont meg mindig esze agaba sincs. A gyerekek legjobban egymastol tanulnak es szeretik egymast utanzoni. Elobb utobb o is betarsul es megul majd az asztalnal ne aggodj.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is.jó ezt olvasni.
2012. jan. 18. 19:33
6/9 A kérdező kommentje:
ma ugyan nem reggelizett de véigi ülte a reggelit és az ebédnél viszont már evett.jó ezt látni.
2012. jan. 20. 12:45
7/9 anonim válasza:
1.vagyok. Látod, ezek a kis picúrok már csak ilyenek. A tied is meg fogja szokni a rendszert, ugyanúgy, mint az enyém, meg a másiké, meg a harmadiké. aggodalomra semmi ok. :)
8/9 anonim válasza:
2.vagyok
Képzeld, ma az én lányom is evett bent ebédet :) :) el se hiszem :) az óvónéni is azt mondta, azt hitte, még legalább egy hónap, mire eszik :)
9/9 A kérdező kommentje:
NA..örölök,én sem gondoltam,hogy ilyen hamar megy.meg az az igazság van ismerősőm aki egyáltalán nem szokta meg ezt az ott evős leülős dolgot.kicsit féltem én is,de úgy látszik a nagy többségnek remekül megy ez.
2012. jan. 20. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!